5 Eylül 2013 Perşembe

Golden Rose Jolly Jewels Ojeler 2


Golden Rose Jolly Jewels'tan beş ojenin resimleri çok uzun süredir bilgisayarımda duruyordu ama bir türlü yazmaya vakit bulamamıştım. Kısmet bugüneymiş.

Bildiğiniz gibi Golden Rose Jolly Jewels ojeleri simli, pullu ojelerden oluşuyor. Ben zamanında bütün seriyi almıştım. Bir ojesini de burada yorumlamıştım. Bugün ise 105, 109, 110, 111 ve 116 numaraları göstermek istiyorum.

Bu sefer numara sırasından gidelim. İlk olarak 105 ile başlıyorum. Bu oje jel yapılı, pembe alt tonlu açık mor zemin içinde mor altıgenler ve daha büyük boyutta metalik yeşil altıgenlerden oluşuyor. Jel yapısı dolayısıyla iki kat sürüldüğünde alt kattaki pullar da belli olduğundan çok boyutlu bir görüntüsü oluyor. Daha az sim yoğunluğu istendiğinde açık mor tonlu bir oje üzerine tek kat kullanılabilir. Aşağıda tek başına iki kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





109 numara, pembe jel yapılı zemin içinde mat beyaz altıgen ve metalik koyu pembe altıgen pullardan oluşuyor. Jel yapılı olduğundan kendi başına iki-üç kat sürülerek kullanılabilir ya da benim yaptığım gibi oje üzerine tek kat geçilebilir. Ben tek kat görüntüsünü daha çok sevdim. Aşağıda MAC Please Me oje üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





110 numara, jel yapılı beyaz zemin içinde küçük mat siyah altıngenler ve daha büyük boyutta metalik kırmızı altıgenlerden oluşuyor.  Jel yapısı dolayısıyla iki kat sürüldüğünde alt kattaki pullar da belli olduğundan çok boyutlu bir görüntüsü oluyor. Daha az sim yoğunluğu ve daha beyaz bir görüntü istendiğinde beyaz bir oje üzerine tek kat kullanılabilir. Aşağıda tek başına iki kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





111 numara, jel yapılı mavi zemin içinde çeşitli boyutlarda altın rengi altıgenlerden oluşuyor. Bu ojenin içindeki altıgenlerde tırnağa sürüldüğünde biraz kıvrılma olduğunu gözlemledim, sanırım fotoğraflarda da belli oluyordur.  Jel yapısı dolayısıyla iki kat sürüldüğünde alt kattaki pullar da belli olduğundan çok boyutlu bir görüntüsü oluyor. Daha az sim yoğunluğu istendiğinde mavi bir oje üzerine tek kat kullanılabilir. Aşağıda tek başına iki kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak 116 numara, jel yapılı kırmızı zemin içinde küçük mat siyah altıgenler ve daha büyük gümüş altıgenlerden oluşuyor.  Jel yapısı dolayısıyla iki kat sürüldüğünde alt kattaki pullar da belli olduğundan çok boyutlu bir görüntüsü oluyor. Daha az sim yoğunluğu istendiğinde kırmızı tonlu bir oje üzerinde tek kat kullanılabilir ama tek başına uygulandığında daha göz alıcı olduğunu eklemeden edemeyeceğim. Aşağıda tek başına iki kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





Golden Rose'un Jolly Jewels koleksiyonunu çok farklı ojelerden oluşması nedeniyle çok seviyorum. Türk markalarıyla indie oje zevkini yakalayabildiğim için de memnunum. Ojelerin yapıları genel olarak sorunsuz ancak simleri tırnağa yerleştirmeniz gerekiyor. Eşitsiz dağılımı önlemek için nokta nokta hareketlerle sürmenizi tavsiye ederim. Ayrıca üst cila olmadan pullar pütürlü bir his oluşturuyor. Elbette çoğu pullu, simli oje gibi çıkarılmaları işkence ama folyo yöntemiyle sorunsuz çıkarabiliyorum.

Jolly Jewels ojeleri mağazalarda bulamıyorsanız Golden Rose Store'dan 5.75TL'ye edinebilirsiniz.

5 yorum :

  1. 116 gerçekten çok başarılı! ilk sürdüğümde hayran kalmıştım. hala da öyle gerçi. çok etkileyici bir görünüşü var bence. bunu da siyah küçük noktaların arasındaki turuncumsu sarı büyük pulların etkisi var.

    ayrıca 109 u da çok beğeniyorum ama altına sürdüün renk çok güzelmiş! tam bir birleri için yapılmışlar resmen. çok bütünleyici olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. 116 gerçekten harika, sürdüğümde gözlerimi tırnaklarımdan alamadım. 109'un altına sürdüğüm ojenin rengi gerçekten zemin rengine çok yakın. Harika ikili oldular. :)

      Sil
  2. morlu yeşilliyle kırmızı siyahlı olana bayıldım ya ben golden rose riche color ve jollye jewels lerden bulamadım henüz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. goldenrosestore.com.tr de Golden Rose'un tüm ojeleri var.

      Sil
  3. ben ojelerden çok her defasında senin tırnaklarına odaklanıyorum, çok güzeller ya maşallah :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...