18 Eylül 2013 Çarşamba

Flormar Wet Look Ojeler


Flomar'ın bir süre önce çıkardığı parlak, cilalı gibi görünen ojelerden oluşan Wet Look serisi bugünkü yazımın konusu olacak. Bu ojelerin bir kısmı Flormar tarafından denemem için gönderildi, bir kısmını ise kendim mağazadan aldım. Şansa bakın ki Flormar'ın gönderdikleri mağazadan aldıklarımdan farklı çıktı. :) Elimde ojelerin 8 rengi bulunuyor. Sanıyorum toplamda bu koleksiyondan 10 oje çıkmış.

Öncelikle ojelerin fırçasını göstermek istiyorum. Aşağıda gördüğünüz gibi geniş fırçaya sahipler. Bu fırçayla geniş tırnaklarıma hiç zorlanmadan sürebildim. Belki küçük tırnaklara sahip olanlar bu tarz fırçayla zorlanabilirler.


Ojeler genel olarak pigmentliler ve bir-iki katta tam renklerini veriyorlar. Yapıları yoğun olmakla beraber sorun oluşturacak bir problemle karşılaşmadım.. Kuruma hızları orta.. Görünüşleri sanki üst cila sürülmüş gibi parlak.. Oldukları gibi bırakıldıklarında güzel görünmelerine rağmen bozulmalara dayanıksız oluyorlar. Bu nedenle üst cila ile kullanılmaları daha iyi olur ama şart değil. Ojelerin yapıları konusundaki fikirlerimi böyle özetledikten sonra elimdeki renklere geçebiliriz.

WL01, açık, bebek mavisi çok güzel bir renge sahip. Koleksiyondaki favorim, gerçekten sevdim. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





WL02, mint yeşili olarak adlandırabileceğim bir renge sahip. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





WL04, pastel lila renkli, çok hoş bir oje. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





WL05, şeftali tonlarında, turuncu etkileri de bulunuyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





WL07, canlı kırmızı renge sahip bir oje. Bu oje nedense diğerlerinden biraz daha az pigmentli ama yine de iki katta büyük ölçüde kapatıyor. İki katta tırnak çizgisi çok az belli oluyor ama sorun edecek kadar değil. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz. 





WL08, petrol yeşili bir oje. Nedense fotoğraf makinem bu ojenin rengini bir türlü tam yakalayamadı ama rengi aşağıda gördüğünüz resimlere yakın denebilir. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz. 





WL09, koyu mor renge sahip. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz. 





Son olarak WL10 koyu lacivert bir oje. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz. 





Bence yerli markalar şu aralar güzel ojeler yapmaya başladılar. Bu seri de 3,5TL'lik uygun fiyatıyla güzel bir seçenek diye düşünüyorum.

* Ojelerin bir kısmı firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

18 yorum :

  1. Bana pembe,lila ve petrol yeşili geldi. Sadece lilayı denedim şimdilik ve açık ton oje sevmediğim halde pek hoşuma gitti :) Petrol yeşiline bayıldım ama çok tırsıyorum boyayacak tırnaklarımı diye yav, sende sorun oldu mu ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lilası çok hoş Sanırım bende de pembesi yok, neden almamışsam. :) Petrol yeşilinin altına alt cila sürmüştüm, bu tarz renklerden ben de tırsıyorum, alt cilasız kullanmıyorum. Tırnaklarım boyanmadı, bazı ojelerde alt cilaya rağmen boyanma oluyor, bunda öyle bir şey olmadı.

      Sil
  2. hepsini gidip almak istiyorum okadar güzeller ki:)

    YanıtlaSil
  3. petrol yesılının rengıne ve morun parlaklıgına bayıldım :) gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Kırmızı petrol yeşili ve tabi ki kırmızı <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Petrol yeşili genel olarak beğenildi sanırım. :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Koyu renklerde parlaklık daha belli oluyor. :) Çok teşekkürler

      Sil
  6. hepsi çok güzel ben koyu renkleri almıştım sadece sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu renklerde parlak yapı daha belli oluyor ama açık renkler de çok güzel :)

      Sil
  7. petrol ve mor harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten harikalar. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  8. Ben petrol yeşilini çok beğenerek aldım ancak altına cila kullanmadan sürünce tırnaklarımda sararma oldu üstelik ne kadar silsemde çıkmadı.Kesinlikle cilasız kullanılmamalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil ve mavi tonların pek çoğu tırnaklar boyuyor. O yüzden en az iki kat baz öneriyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...