25 Eylül 2013 Çarşamba

The Body Shop Super Volume Mascara 01 Black


Bu aralar çok fazla rimel aldığımı ama hiç birinin yazısını yazmadığımı farkettim. Rimel yazılarına The Body Shop Super Volume rimelin siyah rengi ile başlamak istedim. Bu rimel bir set içinde gelmişti. The Body Shop'ta %50 indirim olduğu bir dönemde almıştım.


Aşağıda da görüldüğü gibi ürün klasik bir fırçaya sahip. 


Açıkçası rimeli çok büyük bir beklentim olmadan, sadece set içinde geldiği için almıştım. Beklediğimden iyi çıktı ama yine de kullandığım en iyi rimel olduğunu söyleyemem. Islak bir yapısı var, topaklanmaya ve kirpikleri birbirine yapıştırmaya biraz meyilli. Ayrıca kuruması biraz yavaş. Öte yandan kirpikleri güzel uzatıyor ve dolgunlaştırıyor. Tatlı, bana biraz balı anımsatan bir kokuya sahip.

Rimelsiz


Rimel ile

 
Fiyatının 30TL civarı olduğunu sanıyorum. İndirimde almak daha mantıklı olabilir. Kısacası alınabilecek ortalama bir rimel olduğunu söyleyebilirim.

6 yorum :

  1. The body shop ne zaman indirime giriyor ben bir türlü yakalayamıyorum:/ Bu arada kirpiklerini tek tek ayırmış oldukça güzel. Listeme ekledim. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm mağazaların indirim yaptığı şubat ve temmuz-ağustos döneminde çok güzel indirimleri oluyor. Yılbaşında da olacaktır.

      Sil
    2. Ben aldığımda sanıyorum Nisan-Mayıs gibi bir zamandı. Önceden kartım olduğu için indirimler cep telefonuma geliyor, öyle haberim oluyor.

      Sil
  2. Ortalama rimel için 30 lira çok fazla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o yüzden indirimde almak daha mantıklı olabilir demiştim. :)

      Sil
  3. Bende almıştım bu rimeli ama çok beğenememiştim istediğim dolgunluğu vermemişti dediğin gibi ortalama bir rimel güle güle kullan:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...