21 Eylül 2013 Cumartesi

MAC Hayley Williams Koleksiyonu


MAC'in Türkiye'ye gelmeyen yaz koleksiyonlarından biri olan, Amerikalı şarkıcı Hayley Williams ismine çıkan mini koleksiyonundan Daydreaming farı ve Sounds Like Noise ruju almıştım. Zaten koleksiyon da bir far, bir ruj ve bir ojeden ibaretti. Yazın aldığım bu ürünlerin yazısını yeni yazabiliyorum.

Hayley Williams ismini bu koleksiyondan önce duymamıştım. Far ve ruju almama yol açan ise koleksiyonun promosyon resmindeki harika makyaj oldu:


Ürünlere gelirsek..
 


Daydreaming, Veluxe Pearl yapılı, ışıltılı, biraz turuncu ve pembe tonlara da sahip kızıl/mercan bir far. Hoş bir rengi olsa da gözleri biraz yorgun ve kızarık gösterebiliyor. Tek başına kullanılacaksa siyah eyeliner ile veya başka renklerle karıştırılarak kullanılması daha yerinde olur. Yapısı güzel, pigmentli, kolay sürülüyor ve kolay karıştırılıyor.


Sounds Like Noise, mat yapılı, ışıltısız turuncu bir ruj. MAC'in makyaj resminde daha az turuncu gibi görünmüştü ama oldukça canlı bir turuncuymuş. Pigmentli bir ruj, dolayısıyla rengini iyi veriyor.


Sol: Daydreaming far, Sağ: Sounds Like Noise ruj

Hayley Williams'ın makyaj fotoğrafında far ve rujun uyumunu çok beğenmiştim ama rujun bu kadar canlı bir turuncu olacağını hesaba katmamıştım. Şahsen günlük hayatta ikisini bir arada kullanamam, zira canlı renkli far ve ruju bir arada kullanmak bana göre değil. Ayrıca farın mercan renginde pembe tonları varken, ruj bariz turuncu görünüyor. Dolayısıyla çok uyumlu değiller. Yine de ikisini kullandığım bir makyaj yaptım.

Makyajda gözde sadece Daydreaming far, eyeliner ve rimel kullandım. Üst göz kapağında siyah likit eyeliner, alt göz kapağında siyah kalem var. 





Ürünler güzel ve severek kullanıyorum ama tekrar bir arada kullanacağımı sanmıyorum. Yine de bu makyaj enteresan bir deneyim oldu. Siz makyajda canlı renkleri seviyor musunuz yoksa bu konuda tutucu musunuz?

23 yorum :

  1. Farin durusuna bayildim gercekten eline saglik cok gzl olms:)

    YanıtlaSil
  2. Ayy ikisine de bayıldım :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Hayley Williams hep bu tarz makyajlar yapar hatta saçları da turuncu gibi capcanlı renklerde olduğu için onda hiç absürt durmuyor o yüzden fotoğrafa kanıp almasaydın keşke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen katılıyorum bi ara bnmde saçlarım kızıldı özellikle gidip turuncu renkte ruj aldım ve çok yakışıyordu. kızıl saça turuncu ruj enfes gidiyor.Tabi bunun ayrımlarını bilmek lazım her fotoğrafını gördüğümüz şey bize yakışmıyor malesef

      Sil
    2. :) saçımı bu yaştan sonra turuncu yapamayacağıma göre ayrı ayrı kullanacağım artık, çok teşekkürler

      Sil
  4. hayley williams tada bariz turuncu durmuş sende durduğu gibi aynen kızıl saçlı olsaydın fazla gözüne batmazdı. bNCE MAKYAJA SAÇ rengide çok önemli bir faktör kızıl saça truncu oje gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujun renginden şikayetçi değilim. Tek başına güzel ama bu farla gitmiyor. Resimde daha mercan turuncu gibiydi ama aslında mercanlık yokmuş.

      Sil
  5. makyaj tekniğini çok beğeniyorum. Hoş bir deneyim olmuş bence zaten eğlenmek ve yeni şeyler denemek değil mi amaç? Farın rengine bayıldıııım! Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel..bayıldım..makyajın harika !

    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ah hayley williams saclarımı onun gibi boyatıp kestirirdim bir aralar ama makyaj konusunda tutucuyum sadece dogal soft renkler kullanmayı tercih ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok güzel bir saç rengi. Bence renkli makyaja da uygun ama herkesin tarzı var tabi

      Sil
  8. Farın rengi cok hoş yeşil gözle muhtesem durur yaa..Güle güle kullanın size de cok yakısmıs..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Renkli gözlere çok güzel gider, haklısınız :)

      Sil
  9. Fara bayıldım! Size de çok yakışmış. İyi günlerde kullanın ikisini de :)

    YanıtlaSil
  10. bayıldım fara yaaa kesinlikle alınası bi ürün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk gerçekten hoş.. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  11. Merhaba,

    Cesaretinize bayiliyorum. Hep ayni seyleri kullandiktan sonra blog acmanin pek anlami olmuyor diye dusunuyorum.
    Ozeniniz de muthis. Manikursuz ellerle ojeler, alinmamis kaslarla goz makyaji hic birseye benzemiyor. Bu anlamda da en sevdigim bloggerlardan birisiniz

    Ellerinize saglik

    Sevgiler
    Aslihan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten her yazımı özen göstererek hazırlıyorum ve böyle yorumlar aldığımda çok mutlu oluyorum. :) Sevgiler..

      Sil
  12. Aşkolsunnnnnn Paramore grubunun solistini nasıl bilmezsin? Hemen youtube dan bak videolarına. Kız hem çok güzelsesli hem de şarkıları çok güzel... Repertuarına ekle derim...
    Ürünler de enfesmiş. Alayım hemen ebayden ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Merak ettim, bakayım bir.. Müzik konusunda 2000'liler başında kalmışım, hala 90'lar dinliyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...