27 Eylül 2013 Cuma

Avon True Colour Glow Teal ve Purple Haze Dörtlü Farlar


Avon'un True Colour lansmanından bazı ürünler aldığımı yazmıştım hatırlarsanız. Bunlardan ikisi True Colour dörtlü farlardan Glow Teal ve Purple Haze'di. Bu yazıda size bu far paletlerini göstermek istiyorum.


Öncelikle paletlerin ambalajını beğendiğimi söyleyerek başlıyorum. Kaliteli görünen parlak siyah ambalajlara sahipler.


Aşağıda da gördüğünüz gibi paletlerdeki farların üzerinde 1 2 3 4 diye numaralar var. Glow Teal (aşağıda solda) 1-İnce mavi ışıltılı kırık beyaz, 2- Orta koyulukta ışıltılı taupe/kahve 3- Orta koyulukta ışıltılı mavi 4- Işıltılı lacivert renklerinden oluşuyor. Purple Haze ise (aşağıda sağda) 1- İnce lila/mor ışıltılı grimsi beyaz, 2- Hafif duochrome gibi görünen uçuk lila, 3- Işıltılı koyu mor, 4- Işıltılı orta koyulukta griden oluşuyor.


Farlar bazla daha iyi performans veriyor. Yapıları ne çok sert, ne de çok yumuşak. Pigmentasyonları fena değil, sadece açık renklerde pigmentasyon iyi değil. Bu özellikleriyle kaş altında aydınlatıcı olarak kullanılmak için birebirler. Renklerin hepsinin tozutma ve göz altına dökülme sorunları var. Bu nedenle bu farlarla makyaj yapılacağı zaman önce göz makyajını yapıp sonra ten makyajını uygulamak mantıklı olabilir. 

Glow Teal


Swatch


Glow Teal ile yaptığım makyaj.. Makyajda göz kapağının iç tarafında 2'yi, dış tarafında 4'ü, crease ve alt göz kapağında 3'ü ve kaş altında 1'i kullandım. Ayrıca siyah kalem ile gözü çerçeveleyip rimelledim. 



Purple Haze


Swatch


Purple Haze ile yaptığım makyaj.. Makyajda gözün iç kısmında 2'yi, orta kısmında 3'ü, dış kısmında, crease bölgesinde ve alt göz kapağında 4'ü, kaş altında 1'i kullandım. Ayrıca siyah kalem ile gözü çerçeveleyip rimelledim. 



Farların renk seçimlerini güzel ve birbirleriyle uyumlu buldum. Farların kalitesi orta denebilir. Sanıyorum bu ayın kataloğunda 15TL civarına satılıyorlar. Bence bu fiyata fena değil. Yerli markalara alternatif olabilir diye düşünüyorum.
 
* Ürünler firma tarafından denemem için verilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

3 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...