19 Eylül 2013 Perşembe

MAC All About Orange Koleksiyonundan Aldıklarım


MAC'in yazın çıkardığı ve Türkiye'ye gelmeyen All About Orange koleksiyonu, turuncu/mercan tonlara sahip rujlar ve allıklarla dikkat çekiyordu. Bu tarz renkleri çok seven biri olarak koleksiyondan biri ruj, biri allık olmak üzere iki ürün aldım.

Tercihlerim Royal Sunset allık ve Flamingo ruj oldu. Flamingo sanıyorum daha önce bir koleksiyondan çıkmıştı ve hemen tükenmişti. O zamandan beri istiyordum, bu koleksiyona kısmetmiş.



Royal Sunset, Satin yapılı, içinde mercan etkiler bulunduran hoş, açık bir pembe tonu. İçinde herhangi bir ışıltı yok. Pigmentasyonu çok fazla değil, bu nedenle sürümü oldukça kolay ve hata kaldırabilen bir allık. Yanaklarda hoş, doğal ışıltılı bir görünüme bürünüyor. Sevdiğim bir ürün oldu.


Flamingo, Lustre yapılı pembe/mercan ışıltısız bir ruj. Lustre yapısı dolayısıyla fazla pigmentli değil. Yarı opak bir görünümü var. Dudaklarda doğal, abartısız bir pembe/mercan olarak görünüyor. Yapısı nemlendirici değil ama dudağı da kurutmuyor. Yine de kuru dudaklarda alta nemlendirici sürmek gerekebilir.


Swatch
(Soldan sağa: Flamingo ruj, Royal Sunset allık, Royal Sunset allık dağıtılmış)


Royal Sunset allık


Flamingo ruj


Aşağıda yanaklarda Royal Sunset, dudakta Flamingo..


Royal Sunset allığa sağladığı doğal görünümden dolayı bayıldım. Severek kullanıyorum. Flamingo ruj belki biraz daha renk veren yapıda olsa daha çok sevebilirdim ama yine de günlük kullanılabilecek bir renk diyebilirim. Pişman olmadığım bir alışveriş oldu. :)
 

10 yorum :

  1. çok yakışmış doğal pembeler sana güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. gloss gibi duruyor dudaklarında. çok doğalmış ruj. keşke ben de beyaz tenli olsaydım :( çok özeniyorum bu renk rujlara. ama ben sürünce çingene gibi oluyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) lustre yapılı rujlar biraz gloss gibi duruyor. belki çok renk vermediğinden bu tarz rujlar esmerlere de gidebilir.

      Sil
  3. Aşağılar gibi gidip de en güzel koleksiyonları getirmiyorlar ya sinir oluyorum. Ne kadar güzel renkler halbuki. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Evet, neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Extra Dimensions'ı da getirmemişlerdi. :(

      Sil
  4. Allığa bayıldım, sana da çok yakışmış, yanaklarının şekli allığı o kadar hoş gösteriyor ki...

    Bu arada blogumdaki satışa bir göz gezdirirsen sevinirim;) oldukça avantajlı setler var...

    http://exclusivepink.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  6. rujun rengi çok güzel..güle güle kullan ikisini de :)

    YanıtlaSil
  7. Allık beni benden aldı !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok renk vermez diye düşünmüştüm ama güzelmiş. Yorum için teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...