3 Nisan 2013 Çarşamba

Renkli lens: Desio Desert Dream

Bugün yeni ve tahminen ismini hiç duymadığınız bir renkli lens markası olan Desio'nun Desert Dream rengini göstermek istiyorum. Twitter'dan ve Instagram'dan beni takip edenler Desio'dan söz ettiğimi bilirler, hatta bir kaç kez fotoğraflarını da yayınlamıştım. Sanıyorum artık blogda da gösterme zamanı geldi.

Desio bir İtalyan markası. Sanıyorum üretimi Çek Cumhuriyeti'nde yapılıyor çünkü siparişimi verdiğimde lensler Çek Cumhuriyeti'nden gönderildiler. Bu marka tek tasarımla 8 renge sahip. Bugün size açık yeşil renkli Desert Dream'i göstermek istiyorum.

Lensler kaliteli karton bir ambalaj ile geliyorlar. İçinden kullanma talimatı ve ufak bir broşür çıkıyor. 3 aylık, yani kısa süreli oldukları için lensler şişede değil, plastik ambalaj içinde bulunuyorlar.


Desert Dream gerçekten çok çarpıcı, açık yeşil bir renge sahip. Tasarım orta boşluk dışında harika.. Özellikle haresi ve lensin dış bölümündeki tasarım detayları muhteşem. Orta boşluk çok büyük olmamakla beraber ortada doğal gözle karışan yarı şeffaf bir bölüm mevcut, bu nedenle benimki gibi koyu gözlerde orta boşluk çok büyükmüş gibi durabiliyor ama şunu da belirtmem gerekir, gerçek hayatta orta boşluk resimlerdekinden çok daha iyi görünüyor. Yakın çekimler bu boşluğu normalde olduğundan daha abartılı gösteriyor. Açık kahve ve ela gözlerde lensin daha güzel duracağını düşünüyorum ama koyu gözlerde de başarısız değil.

Şimdi resimlere geçelim..








Karşılaştırmalar
Doğal gözüm - Desio Desert Dream


Solotica NC Cristal - Desio Desert Dream


Solotica Hidrocor Mel - Desio Desert Dream


Solotica Natural Colors Quartzo - Desio Desert Dream


Desio lensler gerçekten çok rahatlar. Sabah 9:30 civarı takıp akşam 21:00 civarı çıkartıyorum. Normalde Solotica lensler 16:00-17:00 civarı batma ve kuruma yapıyorken bu lensleri çıkartana kadar hissetmiyorum bile. Bu nedenle şu an günlük lens olarak Desio'ları tercih ediyorum.

Lensleri desiolens.com adresinden sipariş edebilirsiniz. Ben siparişimi geçtikten sonra 1 gün içinde lenslerimi gönderdiler. Pazartesi sipariş ettim, normal kayıtlı posta ile göndermelerine rağmen Cuma günü lensler elimdeydi. Müthiş hızlı bir alışveriş oldu. Sitede nedense lensleri bayan için ve erkek için olarak ayırmışlar. Aralarında fark olduğunu sanmam ama ben bayan bölümünden aldım. Lenslerin bir çifti 34 Euro.. Kargo ücreti yok.

Desert Dream dışında Forest Green ve Mint Touch renklerini de aldım. Bunlara da önümüzdeki günler içerisinde blogda yer vereceğim. 

92 yorum :

  1. Ohhh be bu yazılarını çok ama çok özlemişim. Makyakla beraber inanılmaz doğal durmuş. Renkli lenslere sıcak bakmayan ben sayende daha farklı düşünür oldum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Desio Desert Dream lensin rengine bayıldım ben de almak istiyorum. Verdiğiniz siteden alacğaım ama Çin'de yaşıyorum her ülkeye siparişleri var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla tüm dünyaya gönderimleri var. :)

      Sil
    2. ben bu desert dreamden almk ıstıyorum ban yardımcı olabılırmısınız lutfen numaralı almam gerek mıyop -1,75 gozlerımyardımcı olabılırmısınız dogal duruyormu quartzo kullanıyorum ama sıze cok yakısmıs bana yardım edermısınız lutfen kac gunde gelıyor ve nekadar?

      Sil
    3. Selamlar, artık Desio lensleri Türkiye distribütörü Opmar Optik'te bulabilirsiniz.

      Sil
  3. açıkçası bir quartzo fanı olarak yanyana geldiklerinde solda sıfır kaldığını düşündüm desert dreame göre :) Çok çok daha naturel duruyor kesinlikle... Ancak 3 aylık lense göre fiyat açısından pahalı, doğru bir orantı bu da tabi :/ Güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkür ederim. :) Evet fiyatı ben de pahalı buldum, 25 Euro civarı olsa daha uygun olabilirdi ancak site kargo ücreti almıyor, bu da bir avantaj..

      Sil
  4. ay cok guzel olmus canım bence bu en guzeli :)

    YanıtlaSil
  5. yalnız bir şey soracağım seçeceğimiz lensin altında numaralar var ben pek anlamam sizce hangisini seçmeliyim. :) o kadar sabırsızımki renge aşık oldum ve gözlerinizde çok doğal durmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Gözleriniz numarasızsa Plano 0,00'ı seçmeniz gerek.

      Sil
    2. çok teşekkür ederim ^-^

      Sil
    3. o kadar çok istedimki bu lensi olmadı bir türlü.
      tüm işlemleri uyguladım paypal mı seçmem gerekiyordu anlamadım. :(
      Your payment for order 20130---- was not processed. dedi en son :(
      kara bahtım kör talihim :

      Sil
    4. Paypal seçmek gerekiyor. Sanırım sorun ondan oldu.

      Sil
  6. Senin tavsiyelerinle ve görsellerinle cesaretlenerek quartzo aldım ve çok beğendim. Amma velakin lenslerin biri açık biri koyu renk geldi geri gonderdim. Şimdi yenisinin gelmesini bekliyorum :(( numaralı aldığım için gelmesi 1ay sürmüştü şimdi bekleme aşaması yine bir ay sürer. Yılan hikayesine döndü benim iş :(( blogdaki kırmızı ruj için makyaj postumda fotolarını görebilirsin.
    Quartzo makyajsızken bile doğal durmuş sende. Diğer renklerini de görmeyi merakla bekliyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüldüm. :( Solotica'larda maalesef üretimden üretime renkte farklılık olabiliyor. Bu nedenle iki gözümde ayrı numara olmasına rağmen aynı numara söylemek durumunda kalıyorum. Keşke şu sorunu halletseler..

      Quartzo'yu çok seviyorum, şu ana kadar kullandığım en doğal lens ama rahatsız oldukları için her gün kullanamıyorum.

      Sil
  7. vallahi gece gece icim acildi cansu hanim bizi bu guzelliklerden mahrum birakmayin lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slm..ben bloğunuzu inceledim sağoln lensler hakkında bilgilendim.ancak ben bu desio lardan istiyorum ama dediğiniz siteden alamıyorum kredi kartım olmadığı için kapıda ödeme yapılan bi adres yokmu bu markadan satan?yardımco olabilirmisin?

      Sil
    2. slmlarrrr arkadaşım lensin çok hoş ama sitenin kedisinde sanki elaymış gibi duruyo fakat sende açık yeşil.anlamadımki:( bendesio lenslerinden almak istiyorum ama o dediğin siteden kredi kartı kullanmadığım için alamıyorum:( başka bu marka satan va kapıda ödeme imkanı satan bildiğin bi adres var mı? istanbul da desio diye dolandım fakat bulamadım yardımcı olursan sevinirim canım ya :(

      Sil
    3. Artık daha sık yazmaya çalışacağım, her gün olmasa bile haftada en az üç yazı yazmaya çalışacağım :)

      Sil
    4. Serap maalesef Türkiye'de bu lensleri satan kimse yok, tek yol siteden sipariş etmek.. Çevrende kredi kartı olan biri varsa rica edebilirsin belki.

      Desert Dream'in sitede gösterilen rengi doğru değil, o rengi görüp sipariş verenler hayal kırıklığına uğrayabilir çünkü lens açık yeşil, ela değil.

      Sil
    5. İstanbulda arma optik var ben oradan alıyorum. İnstagram sayfasını inceleyebilirsiniz. Kapıda ödemesi de mevcut

      Sil
  8. Öncelikle lens hakkında çok güzel bir bloğa sahipsiniz. Sormak istediğim soru ise solotica hidrocharm ocre günlük olarak kullanıyorum yaklaşık 4 ay önce aldım fakat batma ve bazen gözde kayma yapıyor rahat bir kullanımı yok. Ocre renki ayarında önerebileceğiniz rahat lensler varmı yada kullanırken ek olarak yapabileceğimiz birşey varmı?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Ocre rengine yakın Rainbow Fantasy Light Hazel veya Desio Caramel önerebilirim. Caramel bende yok ama resimlerinden az çok benzer olduğunu görebiliyorum ama Rainbow Light Hazel bende var ve renk kesinlikle çok benziyor.

      Sil
    2. selammlarr rainbowlarrin kullanimi rahat mi acabaa

      Sil
    3. Bana rahat geliyor ama rahatsız olduğunu söyleyenler az değil

      Sil
  9. Merhaba Cansu
    Blogun harika...Nesli sayesinde farkettim,Its Beauty'de okuyordum seni zaten:)Quartzo aşığı olarak üç sene geçirdikten sonra mecburen lazer yaptırdım,zira korneada çizikler oluşmuştu ve çizdirmem tek yoldu:((( Tabi operasyon sonrası oldukça hassaslaştı gözlerim ve eğrisi değiştiği için hevesle getirttiğim numarasız quartzolarımı en fazla 9-10 kere takabildim:((( Şimdi bu Desio'yu sende görünce acaba kullanabilir miyim dedim? Sen daha iyi bilirsin bunlarda da quartzo gibi "bombeleşme" var mı?Bir de çok batma oluyor quartzolarda:((( Bunlar sanırm daha iyi sana göre?
    Sevgiler...
    QUEENNEFER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam :) Bu lensler de yapı olarak biraz opak olduğundan tam yandan bakınca bombeleşme oluyor. Bunun yanında kullandığım en rahat renkli lensler olduğunu söyleyebilirim, sırf bu nedenle aldığımdan beri Desio'dan başka lens takmıyorum. Aslında Quartzo daha doğal, gelgelelim hiç kullanamıyorum. 5-6 saatte gözlerim kurumaya batmaya başlıyor.

      Sil
    2. aynı sorun bende de var.. severek ve resimlerinde görünce bayılarak aldığım Quartzo ve Topazio'yu kullanamıyorum maalesef.. Kuruma ve batma yapıyor, çıkarınca bir süre daha hissediyorum sanki.. Günlük kullanabileceğim, rahat ve doğal duran bir lens markası önerebilir misin? Mavi tonlarında olursa sevinirim, teşekkürler

      Sil
  10. Rica ederim. :) BC lensin göze oturmasını etkileyeceğinden 2 ölçülük fark sorun yaratır mı tam bilemiyorum. Aslında çok büyük bir fark değil ama belki kayma yapabilir.

    YanıtlaSil
  11. siparis vermenin üzerinden ne kadar süre sonra elimizde oluyor ?bende çok arastırdım ve posta ile gonderilmesi beni birazcık korkutuyor .. siparişimizin üzerine kac günde geliyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Pazartesi sipariş verdim, Salı gönderildi, Cuma elimde oldu. Yani toplamda 5 gün.. Kayıtlı posta ile gönderildiğinden ve imza ile teslim edildiğinden sorun çıkacağını sanmıyorum. PTT sitesinden takip numarası ile paket kapıya gelene kadar kontrol edilebiliyor.

      Sil
  12. Merhaba canim blogunu tesadufen kesfetm ve cok hosuma gitti. Ben de desio lens almak istiyorum ten rengiyle gozun alakali oldgnu dsundugm icin cesaret edemiyorm denemedn. senle ten rengimiz ayni mint touch la forest green arasnda kLdm,gozlerm acik kahve sen hangsni oneriosun,ayrica gozlerm dereceli oldugu icin,gunun buyuk kisminda gozumde olacak konforu nasil smdiden tskler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle bu lensler kullandığım en rahat lenslerden. Benimkiler de numaralı ve sabahtan akşama gözümde problemsiz kalıyor. Açık kahve gözde her iki renkte güzel duracaktır çünkü bunlar doğal gözle karışan lensler. Benim gözlerim koyu kahve olduğundan çok güzl karışmıyor. Mavi istiyorsanız mint touch, yeşil istiyorsanız forest green diyorum.

      Sil
  13. siteye ilk kez giriş yapıyorum ve çok beğendim cansu hanım. fakat kafam karıştı. benim gözlerim ela. desert dream mi yoksa forest green mi almalıyım bilemedim.tavsiyeniz ne olur acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ela gözlere her ikisi de güzel olur. Daha açık renk ve gri/yeşil gibi isterseniz desert dream, tam yeşil isterseniz forest green derim.

      Sil
    2. Cokk tsk ediyorum o dediginz siteden forest green alcam ins. Yesil oldugu belli olsun istiyorum. Birde sizin gozleriniz kahverengi. Acik bir renk degil.harika durmus ayrica bu lensler resimden bakildiginda bile lens gibi durmuyor cok dogal herhalde. Umarim bendede oyle durur. Tekrardan tskler

      Sil
    3. Rica ederim. :) Benim gözlerim koyu kahve. Lensler için zor bir renk aslında.. Güle güle kullanın şimdiden

      Sil
    4. Cansu hanim acillll yardim lutfen. Goz dr una gittim az once gozumuzun capini vede gozumde problem var mi vs. Ogrenmek icin.Kisaca kontrol ettirdim. Dr lens kullanabilirsin dedi.fakat aklima takildi daha pnce freshlook kullanmistm her yeri bugulu goruyordum. Sizdede oluyomu boyle seyler.desio alcam ama yine olurmu oyle acaba. Neden bulanik gorme oluyor tecrubelisinz siz. Dr nekadar koyu renk secersen okadar bulaniklik olur dedi.

      Sil
    5. Cansu hanim biz o siteden forest green lens alamiyoruz ya. Siz nasil aldiniz. Islem gormemistir diye mesaj geldi hotmaile. Anlamadikki kredi karti ile aldik sifre falanda girdik. Korktum simdi guvenilir bir sitemi orasi. Gerci parada kesilmemis karttan yardimci olabilirmisinz alma konusunda

      Sil
    6. Bende buğulu görme gibi bir sorun olmuyor. Bazen orta boşluğu küçük lenslerde böyle sorunlar olabilir ama Freshlook'un orta boşluğu büyük olduğundan sorun olmaması lazım.

      Sil
    7. Ben Paypal ile almıştım. Paypal da kredi kartımdan kesti. Direkt kartla denemedim ama normalde kartın da geçmesi lazım.

      Sil
  14. meraba bısey sorucam kırpık boyutunuzda kısalma var ama.lumiganı bıratınızmı acaba azalma oldumu ılk halı ınanılmaz uzundu bende dusunuorumda almayıda.:(

    YanıtlaSil
  15. lumiganı bıraktınızmı acaba kırpık boyutunda kısalma var bende kullanmak ıstıyorum tavsıye edermısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Lumigan'ı bırakalı 1 yıldan fazla oldu. Sürekli kullanma fikri hoşuma gitmedi, sağlıksız olduğunu düşündüm. Eğer siz bunu sorun etmezseniz deneyebilirsiniz.

      Sil
  16. Cansu hanim merhaba desio forest green lenslerim geldi sukur ama hic problem eksik olmadi. Solo care aqua aldim. Lensleri ilk taktigimda sahaneydi suyundan cikarip oldugu gibi taktim. Sonra artik solo care solusyonu kullandim maglum. Gece o solusyonda beklettim onunla temizledim ama inanilmaz kizariyor sulaniyor. Nezaman desio lari taksam. Once kizariyor ve resmen agliyorum. Cok rahatsiz edici. Sence solusyondan mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solo Care'i bir ara ben de kullanmıştım ama sorun olmamıştı. Belki solüsyonda bir sorun olabilir ya da sizin gözlerinizde bu solüsyona karşı hassasiyet vardır. Başka bir marka denemek iyi olur bence..

      Sil
  17. Cansu hanım tekrardan merhaba biliyorum çok soru sordum ama şimdiden affola. yardımlarınız içinde çok teşekkürler. solüsyonumu değiştirdim bio true aldım evet daha iyi geldi. tabi bu arada internettende araştırma yapmaya devam ettim. çok ilginçtir ama bazı solüsyonların lensin rengini açtığını yada koyulaştırdığını yazmışlar. çok ilginç buldum varmıdır sizce öyle bişey. yazık forest green lenslerimin rengi açılsında istemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Protein temizleyici solüsyonların lensin boyasını hafiflettiği söylenir. Bunlar lensi koyunca köpüren solüsyonlardır ve haftada bir kullanılır. Normal solüsyonların böyle bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

      Sil
  18. Lensler çok yapay duruyor yani çoğunlukla bence alınacaksa fxeyes veya 9mm alınmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ancak maalesef bahsettiğiniz lenslerin çiftinin fiyatı 475$'dan başlıyor. :(

      Sil
    2. bahsettiğin lensleri alabilmek için bir hollywood yıldızı kadar para kazanmak gerekiyor

      Sil
    3. Kesinlikle öyle.. Üstelik bazı yerlerde rahat olmadıklarını okudum. Her gün takamayacaksam o kadar para vermek anlamsız oluyor.

      Sil
  19. merhaba elimde fxeyes betty blue lens var 15 gun once elime gecti,renk guzel ancak bana pek yakismadigini dusundum ve satmak istiyorum ,tek sisesini acmadim bile,sadece diger tekini 1 saat kadar taktim,ilgilenen olursa polatesra77@gmail.com a mail atabilirsiniz

    YanıtlaSil
  20. merhaba benm gözümde miyop var desio numaralı oluyr mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, numaralısı var. Ben de numaralı kullanıyorum.

      Sil
  21. bende aldım. ışık altında gözlerim inanılmaz parlak oluyor :) ama gözde kesinlikle batma yapmıyor. herkese öneririm bu markayı. ;)

    YanıtlaSil
  22. Merhaba bana desio lens ile birlikte kullanabileceğim tecrübelerinize dayanarak budur diyebileceğiniz bir solüsyon markası önerebilir misiniz rica etsem

    YanıtlaSil
  23. Merhaba desioları sağ göz sol göz farklı numaralarda seçemiyor muyuz yoksa adet olarak mı 39Euro ayrıca tecrübelerinize dayanarak desiolarımla kullanabileceğim batma yanma yapmayan bir solüsyon markası önerebilir misiniz rica etsem

    YanıtlaSil
  24. MERHABA DESİO LENSLERİ YABANCI SİTEDEN TEMİN ETTİĞİNİZİ VE BEKLEDİĞİNİZİ OKUDUM. BU MARKA LENS OPMAR OPTİKLERDE NUMARALILARIYLA BİRLİKTE SATILMAKTA ZATEN. BİLGİ VERMEK İSTEDİM .


    BU ARADA SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ben aldığımda Türkiye'de distribütörü yoktu. Şimdi Opmer getiriyor.

      Sil
  25. ben siteden bi türlü numaralı sipariş veremedim, numaraları giremedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desio lensleri Türkiye'de Opmar optikten alabilirsiniz.

      Sil
  26. merhaba hangi solüsyonla kullanmalıyız bu lensi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Opti Free kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.

      Sil
  27. Merhaba desionun elaya en yakın rengi hangisi acaba ?

    YanıtlaSil
  28. Merhaba, Solotica'ların hepsinde maalesef bu sorun var. Numaralı, numarasız farketmiyor. Desiolens.com'dan uzun süredir alışveriş yapmadım. Ben aldığımda Çek Cumhuriyeti'nden gönderilmişti. Nereden gönderildiği çok farketmiyor aslında. Her şekilde Türkiye'ye geliyor.

    YanıtlaSil
  29. desio innocent white lensleri bugün aldim fakat kendi gözlerim yeşil olduğu için bende buz mavisi gibi durdu sanırım koyu gözlerde daha mavimsi bi görünüm olur modeller hep kahverengi gözlü çünkü sitede. lenslerimi çok uyguna satıyorum sadece denedim ve yanında kendi solisyonu var desio'nun bunu da vericem iletişim için cananaras.88@gmail.com

    YanıtlaSil
  30. Solotica'larda genel bir rahatsızlık söz konusu. Lensler fazla kalın olduğundan gözün oksijenle temasını engelliyor. Desiolens.com'u uzun zamandır kullanmadım. Ben aldığımda öyle bir şey sormamıştı.

    YanıtlaSil
  31. Merhaba ben dün aksam desio desert dream siparis verdim gözlerim koyu kahve dogal bir Durusu varmı birde gözde bombeli bir görüntü oluşuyor mu blogunuzu severek takip ediyorum cok tatlısınız simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desio'ların orta boşluğu biraz büyük, o yüzden yakından lens olduğunu ele veriyor ama çok bombeli durmuyor.

      Sil
  32. Fx eyes lens kere görünüm olarak en yalın lens hangisidir
    Ayrıca silotica nc en çok rağbet gören renk nedir
    Ben bugday tenli kumralim gözlerim açık kahve hangi lensler yakışır
    Yardımcı olabilir misin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FXEyes deneyimim yok ama gördüğüm videolardan ve resimlerden çok açık renklerinin çiğ durduğunu düşünüyorum.
      Solotica Natural Colors Quartzo oldukça popüler bir lens, ayrıca Mel için de popüler denebilir.
      Açık kahverengi/ela gözlerde Rainbow Giallo, Tanita Tikaram Yellow gibi lensler güzel durur, yeşil bir renk verir. Ayrıca Desio lensler de açık gözlerde gözle karıştığından güzel duruyor

      Sil
  33. Ödeme islemini nasil yaptiniz internetten kredi kartiylami aldiniz yoksa nasil olacak ben hic anlamıyorum yardimci okursaniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Internetten kredi kartıyla yaptım ancak bu lensi artık yurtdışından siparişe gerek yok. Türkiye'de Opmar optiklerde satılıyor.

      Sil
  34. mrb ben.de bi soru sormak istiyorum elegans light gri. lens kullaniyorum çok memnunum fakat desio ilgimi cekti gri rengi dogal duruyor mu elegansa göre daha güzel bi renk arıyorum. siz ne tavsiye edersiniz gözlerim ela.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elegance kullanmadım ancak gözleriniz ela ise Desio'nun doğal duracağını düşünüyorum çünkü açık renk gözlerle güzel karışan bir lens. Smoky Gray koyu gridir, Creamy Beige daha açık bir gridir. Yeşil/gri olarak bu yazıdaki Desert Dream'i de deneyebilirsiniz.

      Sil
  35. merahaba ben hem miyop hemde astigmat ım ben renkli numaralı ve astigmat fx eyes lens istiyorum varmı eğer yok ise başka markada varmı lütfen cevap verin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Astigmat için torik lens kullanmalısınız. Maalesef renkli torik lens zor bulunuyor. Rainbow'un renkli torik lensleri var. Ayrıca Solotica da Hidrocor ve Natural Colors serisini torik olarak üretiyor. Yanılmıyorsam Elegance markasında da renkli torikler mevcut. FXEyes'ta eğer üzerine 140$ eklerseniz torik olarak lens yapılabiliyor.

      Sil
  36. Merhaaba ben desio desert dreamden sipariş verdim şu an aklıma forest green girdi sizce hangisi daha fazka belli olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desert Dream daha açık bir renk. Forest Green daha yeşil gibi.

      Sil
  37. Merheba.ben fxeyes'tan sipariş yapmak istiyorum.ama bir türlü anketi dolduramiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Standart lens alacaksanız bir şey yazmak gerekmiyor. Kendinize göre yaptırmak isterseniz İngilizce bilen birilerinden yardım alabilirsiniz.

      Sil
  38. Siz nasıl harika birisiniz, burdan resmen insanlara ışık tutuyorsunuz. Baya bilgilendiriyorsunuz ve de dogru tespitlerde bulunuyorsunuz. Solotica beni mahvetti, sulanıp gözüm yoruluyordu, cıkarıyırdum yorgunluk devam. Nolur fxeyes konusunda da aydınlatın bizi. Hangi renk alınmalı, not düşmelimiyiz su kadar koyulastırın diye. 15 mm cap stamdartı, göz içi büyük görününce cok güzellestiriyor yüzü, kendi çapımdan daha iyi dururmu. solotica 14.2 idi. Soloticadan kendi gözüm görünüyordu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bununla ilgili ayrıntılı yazı gelecek. Ne kadar koyulaştırılması gerektiği tamamen seçilen renge bağlı. Kimi renkte 3 ton yeterken kimisinde 8-9 ton gerekebiliyor. İlk alındığında kafadan 2-3 ton koyulaştırmak, sonra gelen örneğe göre daha da koyulaştırmak iyi olur. Lens çok koyulaştırılırsa açılma şansı yok çünkü. Ben 14.5 aldım, boyalı alanı 13.0'a denk geliyor. Bu lensler gözde bayağı büyük duruyor. 14.5 yaptırıp boyalı alanı da büyütülebiliyor. Tavsiyem önce doktorda tam çapınızı öğrenmeniz, sonra sipariş etmeniz.

      Sil
  39. merhaba bu lensten almayı düşünüyorum ancak gözlerim numaralı bu lenslerin numara seçenekleri var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  40. Canim merhaba :) bende 10 yildir lens kullaniyorum ve inanilmaz seviyorum tabi jer guzel seyin zarari oldugu gibi lensinde zarari oldu bi gozum astigmat bi gozum miyop ;) simdi renkli numarali lens ariyorum desioda varmidir bilgin varmi ? Birdee nereden siparis edebiliriz ne kadar gunde geliyor ? Bunca zaman keyif icin rekli lens kullandim smdi mecbur gozlerimin sktnli oldgnu ogrenince numarali renkli takicam .. ben solotica qartzo kullaniyodum onunla karsilastirdigmizda dogallik olarak yakinmidir :) simdidende tessekkur ediyorum .. seni yeni kesfettim ve gervcekten bu sekilde bilgilendirmen cok hos mutlaka devam etmelisin bize rehber oluyorsun :)

    YanıtlaSil
  41. Canim merhaba :) bende 10 yildir lens kullaniyorum ve inanilmaz seviyorum tabi jer guzel seyin zarari oldugu gibi lensinde zarari oldu bi gozum astigmat bi gozum miyop ;) simdi renkli numarali lens ariyorum desioda varmidir bilgin varmi ? Birdee nereden siparis edebiliriz ne kadar gunde geliyor ? Bunca zaman keyif icin rekli lens kullandim smdi mecbur gozlerimin sktnli oldgnu ogrenince numarali renkli takicam .. ben solotica qartzo kullaniyodum onunla karsilastirdigmizda dogallik olarak yakinmidir :) simdidende tessekkur ediyorum .. seni yeni kesfettim ve gervcekten bu sekilde bilgilendirmen cok hos mutlaka devam etmelisin bize rehber oluyorsun :)

    YanıtlaSil
  42. BEN bu markanın espresso olanının -1.75 yani miyopunu aldım. ama maalesef -2.5 sectiğimi sanıyordum yanlış numara almısım. hiç kullanamadım haliyle. göz numarası uygun olan varsa gönderebilirim :) cok kaliteli güzel bir lens renk inanılmaz doğal. İtalyadan gönderildi dün elime geçti :). bu arada bloğunuz harika lens meraklısı olarak takipteyim :) sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...