24 Eylül 2013 Salı

Golden Rose Rich Color Ojeler 2

 
Golden Rose Rich Color ojelerin ilk yazısını bir süre önce yazmıştım. Okumadıysanız bu linkten okuyabilirsiniz. Elimdeki ojelerin kalanını da bu yazıda göstereceğim. Ojelerin yapıları konusunda önceki yazıya ekleyeceğim bir şey yok, bu nedenle doğrudan ojeleri göstermek istiyorum.

No. 29, koyu kırmızı, ışıltısız, krem yapılı bir oje. Klasik, pek çok markada görülen bir renk. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No. 38, morumsu açık mavi renkli, krem yapılı, ışıltısız bir oje. Çok hoş bir rengi var. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No. 41, mor etkilere de sahip, lacivert, krem yapılı bir oje. Bir lacivert sever olarak hoşuma gitti. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No. 44, mint yeşili, krem yapılı bir oje. İçinde çok ince ışıltılar var ama tırnakta pek görünmüyorlar. Renk biraz canlı geldi, normalde sık kullanacağım bir renk değil ama bazı pullu ojelerle kombinasyonu güzel oldu. (Bahsi geçen kombinasyonu ayrı bir yazıda göreceksiniz.) Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No. 45, koyu kırmızı, içinde altın ışıltılar olan bir oje. Işıltılar bariz görülüyor, hoş bir renk. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No. 47, lila/açık mor renkli, krem yapılı, ışıltısız bir oje. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No. 49, orta koyulukta mavi renge sahip, ışıltısız, krem yapılı bir oje. Mavi oje meraklılarının beğeneceğini düşünüyorum. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak No. 51, bol miktarda ince gümüş ışıltılı, biraz metalik etkilere sahip, koyu pembe bir oje. Ambalajında gördüğümde sevemem gibi gelmişti ama tırnakta görüntüsünü beğendim. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





2,80TL'lik fiyata sahip bu ojeleri Golden Rose kiosklarında ve Golden Rose Store'da bulabilirsiniz.

* Ürünler firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

3 yorum :

  1. hepsi harikalar ama kırmızı olanlara ayrı bayıldım:) gulegule kullanın, sevgiler

    YanıtlaSil
  2. cansu parmaklarındaki siyahlığı merak ettim saç boyasından mı karardı ellerin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 yıldır saç boyamıyorum. Normalde ellerimde karalık yok, bazı resimlerde ışıktan öyle çıkmış nedense.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...