7 Eylül 2013 Cumartesi

Avon True Colour Serisi Lansmanında Hadise Çıkarttık :)


Geçtiğimiz haftalarda Hadise'nin yeni reklam yüzü olduğu Avon'un yenilenen True Colour serisinin tanıtım lansmanına davetliydim. Bu yazıda gerçekten çok iyi vakit geçirdiğim ve pek çok blogger arkadaşımla görüşme şansını yakaladığım bu lansmanın ayrıntılarını bulacaksınız.


Lansmandan önce Four Seasons otelin muhteşem manzarasına karşı kokteyllerimizi yudumladık ve sohbet ettik.


Güzel başlayan akşam ünlülerin makyaj sanatçısı Lauren Andersen söyleşisi ile daha da güzelleşti. Aşağıda da görüldüğü gibi gerçekten çok güzel ve tatlı bir bayanmış kendisi. 


Bloggerlar sordu, Lauren Andersen yanıtladı. Öncelikle Avon'un yeni True Colour serisi ile ilgili bilgiler aktardı. Bu serinin getirdiği yeniliklerden bazıları ürünlerin pigmentasyonunun yüksek olması ve rujların rengini ambalajını açmadan görebilmemiz için üst kapağın şeffaf olması.. Ayrıca yeni sezonun makyaj trendleri (metalik farlarınızı hazır tutun), kırmızı halı makyajları, kendi makyaj tercihleri ve makyaj teknikleri hakkında merakımızı giderdik.


Söyleşiden sonra Avon'un sürprizi ile akşam daha da güzelleşti. Masalarımızda boyadan kumaşa pek çok malzeme ve bu malzemelerle süslenmeyi bekleyen kutular vardı. Herkes tarzına göre malzemelerin bulunduğu bir masa seçti ve kutular süslenmeye başladı.

Sade kutular..


süslü kutulara dönüştü :)


Benim süslediğim kutu da aşağıdaki şekildeydi :)


Sonra da kutumuzu Avon True Colour güzellikleriyle doldurduk. Kutuma neler aldığımı bu yazıda göstermeyeceğim ama yakında blogda detaylı şekilde incelemelerimi bulabileceksiniz.


True Colour serisinde far paletleri, rujlar, glosslar ve dudak kalemleri bulunuyor. Benim gibi daha önce Avon kullanmamış biri için bu markayla güzel bir tanışma oldu. Avon ailesine geçirdiğim güzel akşam için teşekkür ediyorum.

9 yorum :

  1. Böyle toplantılara katılmayı ben de çok istiyorum
    :(

    YanıtlaSil
  2. Yukarıdaki fotoğrafta kullandığınız lensin markası ve rengi nedir acaba?

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim cevapladığınız için çok yakışmış güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. siteni neredeyse her gün takip etmeye çalışıyorum bende lens kullanmaya başlayacağım aklımdaki soru gözlerinin gerçek rengi nedir? benim ki koyu kahve de solotica hidrocor mel veya tanika tikaram sarı kullanmayı düşünüyorum sence ne yapmalıyım şu an güvenebilceğim tek isim sensin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gözlerim de koyu kahve. Tanita Tikaram'ı bilmiyorum ama Hidrocor Mel üretimine göre koyu gözlerde sarımsı yeşil veya koyu yeşil durabiliyor.

      Sil
  5. madem bu kadar iyi olduğunu iddia ediyor neden la prairie gibi kozmetik mağazalarında satışı yapılmıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firmanın satış tercihi.. Genelde danışmanlarla satılan kozmetik markaları kötüdür diye bir önyargı var ama Oriflame'den beğendiğim pek çok ürün oldu. Avon'u henüz denemedim ama high end marka kalitesi beklemek biraz abartı olabilir.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...