2 Eylül 2013 Pazartesi

OPI Bond Girls Koleksiyonu


Bugünkü yazı konum OPI'nin Liquid Sand dokulu ojelerinden oluşan Bond Girls koleksiyonu. OPI'nin Liquid Sand ojelerine bayılıyorum. Bu yüzden koleksiyonu almasam olmazdı. Koleksiyonda altı adet oje var. Bu yazıda bu ojelerin altısını da görebileceksiniz.

İlk olarak Solitaire ile başlayalım. Bu oje inci beyazı zemin üzerine az miktarda gümüş sim parçalarından oluşuyor. Tırnakta çok kibar bir duruşu var. Yapısında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Honey Ryder, şampanya rengi içinde gümüş simlerden oluşuyor. Bunun rengini de çok sevdim. Yapısı sorunsuz. Tek kat bile tam kapatıcılık için yetiyor ama ben iki katla kendimi daha rahat hissettim. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Pussy Galore koleksiyondan başka bir favorim. Uçuk şeker pembe içinde daha koyu pembe simlerden oluşuyor. Tırnaklarda inanılmaz kibar duruyor. Yapısı sorunsuz. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Jinx, turuncu/mercan/kırmızı zemin içinde bol miktarda altın simden oluşuyor. Bu ojeyi gördüğümde aklıma hemen Golden Rose Holiday koleksiyonundan 53 numara geldi. Gerçekten benziyorlar. Yapısı sorunsuz. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Tiffany Case, bebek mavisi zemin içinde gümüş simlerden oluşuyor. Sürüldüğünde gözlerimi tırnaklarımdan alamadığım ojelerden. Gerçekten muhteşem görünüyor. Yapısı sorunsuz ama alt cila sürülmezse feci derecede tırnak boyadığını eklemeliyim. Ben alt cila kullandığım halde tırnaklarımdan çıkarana kadar asetonla sert bir şekilde ovalamak durumunda kaldım. Alt cilasız muhtemelen kalıcı olarak mavi tırnaklara sahip olacaktım. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Vesper, koleksiyonda sevmediğim tek oje. Koyu patlıcan moru içinde siyah simlerden oluşuyor. Tırnakta siyahımsı duruyor. Yapısı çok sıvı ve fazla opak bir yapıya sahip değil. Tam kapatıcılık için üç kat sürmem gerekti. Özellikle tırnak diplerinde mor tırnakta siyah görünmesini beğenmedim. Tuhaf göründüğünü düşünüyorum. Aşağıda üç kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Koleksiyonu genel olarak beğendim. Ben yurtdışından almıştım. Şu anda Sephora'larda var mıdır, varsa ne kadardır bilemiyorum ama alma şansınız varsa ve pahalı bulmazsanız renklere bakmanızı tavsiye ederim.

18 yorum :

  1. Bir koleksiyonun her rengi mi güzel olur ,gözlerim bayram etti resmen. :)

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyorlar, özellikle de pembesi. ojelerin çıkarması tam bir işkence olmuştura ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Pembesi gerçekten çok kibar :) Çıkarması biraz işkence oldu ama folyo ile hallettim.

      Sil
  3. ilk açık renkler gerçekten çok hoş ve asil duruyor. çok güzel fotoğraflamışsın

    YanıtlaSil
  4. nasıl üşenmeden hepsini sürdün tebrikler :))
    ben beyazı çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Oje söz konusu olunca hiç üşenmiyorum.

      Sil
  5. siyah xaric hepsi guzelmis cok beyendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Siyah/moru ben de tutmadım. :)

      Sil
  6. ben özellikle de pembeye bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe gerçekten çok güzel. :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  7. Resmen bayıldımm.Fiyatları ne kadar ki :S Bana da beklerim.)

    http://guzellikmelekleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de fiyatları nedir bilmiyorum ama bana tanesi 12TL civarına geldi.

      Sil
  8. çook güzel görünüyor bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Yaa hepsi harikaaa :) Eğer bir gün sıkılırsan ve satmaya karar verirsen Beyaz, Bebek Pembesi ve koyu patlıcan moru gibi olana talibim ahaha :) Burda çok pahalı fiyatları ve bulamıyorsun zaten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora'da OPI var ama çok pahalı, geçmiş koleksiyon olduğu için şu an bu ojelerden var mı bilemiyorum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...