3 Eylül 2013 Salı

Golden Rose Impression Ojeler No. 15 ve 18


Uzun zamandır yazılmayı bekleyen yazılardan biriyle daha karşınızdayım. Gezi olayları sonrası uzun bir ara vermiştim hatırlarsanız. O ara bayağı yazı birikti. Bunları bir an önce bitirmeye çalışıyorum ki yeni yazılar gelebilsin.

Yazı konumuz Golden Rose Impression koleksiyonundan iki oje: No. 15 ve 18 numaralar. Impression koleksiyonu küçük şerit şeklinde pullar içeren ojelerden oluşuyor. 18 rengi var. Ben bugün iki rengini göstereceğim.

Başka bloglarda gördüğümde  bu ojelerin tek başına görüntüsü hoşuma gitmediğinden başka ojeler üzerine uygulamayı uygun gördüm.

İlk olarak No.15 ile başlayalım. Bu oje şeffaf zemin içinde bol miktarda mat mercan/pembe ve beyaz şeritlerden oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color No. 46 üzerine (yazısı burada) tek kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





No. 18 ise yine şeffaf zemin içinde gümüş holografik ve mat siyah şeritlerden oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.48 (yazısı burada) üzerine tek kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





Yapılarıyla ilgili problem yaşamadım. sadece şeritleri tırnağa eşit dağıtmak için nokta nokta hareketlerle sürmek gerekiyor ama ben hiç zorlanmadığımı söyleyebilirim. Kurumasında da bir sorunla karşılaşmadım. 

Ojelerinin üzerinde farklı bir görüntü isteyenler bu ojeleri deneyebilirler. Eğer bulunduğunuz yerde bu seriyi bulamıyorsanız Golden Rose Store'dan edinebilirsiniz. Fiyatları 6,5TL.

* Firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

6 yorum :

  1. sarı oje üzerine nekadar değişik durmuş. hiç aklıma gelmezdi sarı üzerine sürmek:) eline sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Sarı oje üzerine gerçekten değişik oldu. :)

      Sil
  2. bu ojelere çok önyargılı yaklaşmıştım ama pembeli olana bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. yalnız bayıldım, çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. İkisi de muhteşem duruyor, bende tek başlarına sevmiyorum böyle daha güzel duruyorlar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Hemfikirim, oje üzerine çok daha güzel duruyorlar.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...