25 Eylül 2013 Çarşamba

LilaKutu Eylül Keşif Kutum


Pazartesi günü elime geçen LilaKutu Eylül keşif kutumun yazısını bekletmeden yazmak istedim. Bildiğiniz gibi LilaKutu son abonelik kutusunu Mayıs'ta göndermişti ve ondan sonra aboneliği kaldırmış, kutuların artık her ay belli bir tarihte satışa açılacağını açıklamıştı. Ben de belirttikleri tarihte siteye girip kutuyu aldım ama biraz uğraştırdı. Site yoğunluktan çöktü, sayfa bir türlü açılmadı. Yarım saatlik bir uğraştan sonra kutuyu alabildim. Umarım bu sitenin çökme durumu gelecek kutu satışlarında olmaz.

Gelelim kutuma.. Öncelikle kutular yenilenmiş, daha açık lila olmuş ve kenarlara beyaz desenler yapılmış. (Aşağıdaki resim üstten çekildiği için kenarlardaki beyaz desenler görünmüyor.) Bence görüntüsü böyle daha şık olmuş.


İçini açtığımda ise sarı bir ambalaj kağıdına sarılı ürünlerle karşılaştım.



Yukarıda da gördüğünüz gibi kutu cilt bakım ürünü ağırlıklı hazırlanmış. Bazı kutulardan China Glaze oje çıkmış. Benden de çıkmasını umut etmiştim ama çıkmadı. Kutumdaki ürünleri toplu halde aşağıda görebilirsiniz.


1- Ecowell yüz toniği (tam boy)
2- Lavera Faces Summer Glow bronzlaştırıcı (tam boy)
3- Cyrene argan yağı (tam boy)
4- Toni & Guy Casual Sea Salt saç spreyi (deluxe deneme boyu)
5- Felil siyah maske (sample)
6- Raen Herbal duş jeli (deneme boyu)
7- Activar onarıcı göz kremi (sample)
8- Kırmızı Kil sabunu (küçük boy)




Genel olarak kutuyu iyi buldum. Özellikle 3 tam boy ürün olması beni memnun etti. Lavera ürününü kullanır mıyım bilmiyorum çünkü bronzlaştırıcı ürünleri sevmiyorum ama diğerlerini kullanacağımdan eminim. Üşenmeyip tam boy ürünlerin fiyatlarına lilakutu.com'dan baktım. Toplamda 114TL gibi bir şey yapıyor ki ben bu kutuyu 19TL'ye aldım. Bence gayet iyi. Gerçi China Glaze oje çıksa daha iyi olacaktı ama neyse. :)

Sonraki ayların keşif kutusunu almak için LilaKutu'ya buradan üye olup keşif kutusunun satışa çıkacağı zamanı beklemek gerekiyor. Bir sonraki kutunun satışa çıkış tarihi ise 4 Ekim Cuma günü saat 16:00 olacak.
 

6 yorum :

  1. Lavera krem hariç aynı gelmiş bana göz kremi geldi ki çok mutlu oldum ama china da gelseymiş iyiymiş tabi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) evet ya China Glaze bekliyordum ben de ama olsun

      Sil
  2. ayyy ben dısarıdaydım o anda alamadım ya ölüyorum kahrımdan neyse 4 ekım kacmas:)

    YanıtlaSil
  3. Benim de almak gibi bir niyetim var ama bir dahaki kutu boyle guzel olur mu ? Bu kutular bazen cok guzel urunler gonderirken bazen insanın hevesini kırıyor . Bu ayki kutu cok guzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç belli olmuyor. Ne çıkasa bahtına durumu var ama biraz da meraktan alıyoruz. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...