27 Eylül 2013 Cuma

Avon Ultra Colour Rich Rujlar Beyond Pink ve Country Rose


Günün ikinci yazısında yine Avon lansmanından aldığım Avon Ultra Colour Rich rujlardan Beyond Pink ve Country Rose'u göstereceğim. 



Bu rujların ambalajındaki en belirgin özellik kapaklarının üstünün şeffaf olması. Böylece kapağı açmaya gerek olmadan rujun rengini görebiliyorsunuz. Bence güzel düşünülmüş bir özellik.


Beyond Pink (aşağıdaki resimde üstte) kırmızıya dönük koyu pembe olarak tanımlayabileceğim, hoş, canlı bir renge sahip. İçinde ışıltı yok, hafif parlak bir bitişi var. Country Rose ise (aşağıdaki resimde altta) sedefli/metalik uçuk gül kurusu.. Biraz yaşlı teyze rengi gibi ama ben beğendim.


Sol Country Rose, sağ Beyond Pink

Beyond Pink



Country Rose



Rujların yapıları güzel. Yağ gibi kayıyorlar, güzel nemlendiriyorlar ve renklerini iyi veriyorlar. Çok hafif, tatlı bir kokuları var. Dudakta tuhaf bir hisleri veya tadları yok. Bu ayın kataloğunda 12,90TL görünüyorlar. Avon alma şansınız varsa denemenizi tavsiye ederim.
 
* Ürünler firma tarafından denemem için verilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

7 yorum :

  1. Canım merhaba, aynı renkleri bende aldım elimde 6 rengi var. Bunlardan biride Beyond Pink. Ama senin gösterdiğin dudaktaki renkle alakası yok. Resmen çingene pembesi pespembe bir ruj. Sen çok hafif tek kat sürmüşsün belliki. Bu fotoğraflar almak isteyenler için şaşırtıcı olabilir belirtmek isterim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu yorumu okuyunca elimdeki ruja tekrar tekrar baktım ama bendeki Beyond Pink'in çingene pembesiyle ilgisi yok. Sadece resimdekinden az daha pembe görünüyor. Enteresan gerçekten..

      Sil
    2. Bende çok şaşırdım fotoğraflara bakınca. Avondan sipariş ettiğimde kırmızımsı güzel doğal bir renk bekliyordum resmen çingene pembesi ben burdayım diyen bir pembe geldi. Acaba ambalaj hatasımı yapıldı bilemiyorum..

      Sil
  2. Beyond pink cok guzel olmus :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canlı ve güzel bir renk. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. rujların rengi güzel evet ama senin dudakların <3 şahane !! :)

    YanıtlaSil
  4. rujların renkleri hoş bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/09/eylul-favorilerimmm.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...