2 Ekim 2013 Çarşamba

Golden Rose Carnival Ojeler 1

 
Bir süredir resimleri bilgisayarımda hazır olan Golden Rose Carnival ojelerin yazısını nihayet yazabiliyorum. Carnival serisi, Jolly Jewels gibi pullu ojelerden oluşuyor. Jolly Jewels'tan farklı olarak şeffaf zeminliler, genelde mat pullara sahipler ve daha çok oje üzerine sürülmek için düşünülmüşler.

Bu ojelerin 10 rengi bana Golden Rose tarafından gönderilmişti. Elime ulaştıklarında çok heyecanlandım çünkü bildiğim kadarıyla Türk firmaları arasında henüz bu tarz mat pul kullanan yok. Ojelerin yapıları Jolly Jewels'a benziyor. Pullar fırçaya yoğun şekilde geliyor ancak tırnağa yerleştirmeniz gerekiyor. Nokta nokta hareketlerle sürmeniz pulların bir noktada toplanmasını engelleyecektir. Gelelim elimdeki renklere:

No.01, şeffaf zemin içinde çeşitli boyutlarda altıgen ve şerit mat beyaz pullardan oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.51 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

 




No.05, şeffaf zemin içinde küçük kare, küçük altıgen, şerit ve büyük yuvarlak mat yeşil pullardan oluşan çok enteresan bir oje. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.29 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz






07, şeffaf zemin içinde çeşitli boyutlarda canlı fuşya pembe altıgen ve daha açık pembe mikro şerit pullardan oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.45 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz






No.09, şeffaf zemin içinde çeşitli boyutlarda mat beyaz altıgen ve mavi şerit pullardan oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.44 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






Bu yazının son ojesi olarak No.10, şeffaf zemin içinde çeşitli boyutlarda turuncu mat altıgenler ve iri mat beyaz altıgen ve şeritlerden oluşuyor. Aşağıda Flormar Pretty P30 siyah üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






Çok fazla oje olduğundan Yazıyı ikiye böldüm. Serinin ikinci yazısı yarın gelecek. :) Golden Rose Carnival ojeleri Golden Rose kiosklarında ve Golden Rose Store'da bulabilirsiniz. Fiyatları 6TL.

* Ürünler firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

8 yorum :

  1. ee sen hangisini beğendin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seçim yapamadım çünkü hepsi çok güzel :)

      Sil
  2. Çıkarması nasıl? Zor oluyor mu?
    Ben çok beğensem de sırf zor çıkıyor diye pullu ojeleri sürmek istemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) essence'in soyularak çıkarılan peel off bazı var çok kolay sadece maske gibi soyuyorsun kanalımda bir videosu var :)
      hazioz.blogspot.com

      Sil
  3. hepsi de birbirinden güzel görünüyor ancak sürmesi ve çıkarması zor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Sürmesi değil de çıkartması gerçekten zor..

      Sil
  4. sonuncusu çok güzelmiş. bir mavi beyaz olan. ben de hala yok bunlar ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ikisi de çok güzel. :) Tavsiye ederim, tabi çıkarması zor gelmeyecekse

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...