20 Eylül 2013 Cuma

Flormar Glitter Ojeler


İki gün önceki Flormar Wet Look yazısından sonra sıra yine geçtiğimiz aylarda çıkan Flormar Glitter ojelere geldi. Glitter serisi adı üstünde simli, pullu ojelerden oluşuyor. Elimde bu ojelerin de 8 çeşidi bulunmakta.. Toplamda ise 10 çeşidi var.

Ojelerin geneli şeffaf zemin içinde pullardan oluşuyor.. Daha çok oje üzerine kullanılmak için düşünülmüşler. Açıkçası bu ojelerdeki pulların yoğun olacağını düşünmüştüm ancak fırçaya Golden Rose Jolly Jewels serisindeki gibi yoğun pullar gelmiyor. Jel/şeffaf zemin daha baskın.. Yine de nokta nokta hareketlerle, gereğinde fırçayı şişeye tekrar daldırarak çok kata gerek kalmadan pullar yoğunlaştırılabiliyor. Ayrıca pulları tırnağa biraz yerleştirmek gerekebiliyor. Aşırı pütürlü yapıları olmasa da tırnaktan çıkarılmaları biraz zor, bu açıdan folyo yöntemini kullanmak mantıklı bir çözüm olabilir. Ayrıca Golden Rose pullu ojelere göre daha yavaş kuruyorlar ama yine de uzun süre beklemek gerekmiyor. Fırçaları aşağıda görüldüğü gibi normal Flormar ojelerle aynı..


GL01, şeffaf zemin içinde holografik gümüş kare pullardan oluşuyor. Pullar tırnağa çok yoğun gelmiyor ama nokta nokta sürerek yoğunlaştırmak mümkün. Aşağıda Flormar Wet Look WL10 üzerine yoğun uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






GL02, şeffaf zemin içinde küçük holografik gümüş altıgenler ve daha büyük metalik açık pembe altıgen pullardan oluşuyor. Bu oje OPI Mariah Carey koleksiyonundaki Pink Yet Lavender'a bayağı benzese de OPI daha yoğun simlere sahip ve pembe altıgenlerin tonu biraz daha lilaya kaçıyor. Aşağıda Flormar Wet Look WL04 üzerine uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






GL03, şeffaf zemin içinde küçük ve büyük metalik altıgen fuşya pembe simlerden oluşuyor. Aşağıda Flormar Wet Look WL08 üzerine uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






GL04, şeffaf zemin içinde küçük holografik altın/yeşilimsi sarı simlerden oluşuyor. Aşağıda Flormar Wet Look WL07 üzerine uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






GL05, şeffaf zemin içinde iki boyutta altın ve siyah altıgenler bulunduruyor. Aşağıda Flormar Pretty P16 üzerine uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






GL07, şeffaf zemin içinde iki boyda metalik lacivert/mavi altıgenler ve holografik gümüş şerit pullardan oluşuyor. Aşağıda Flormar Wet Look WL01 üzerine uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






GL09, şeffaf zemin içinde küçük mor ve daha büyük mor, pembe ve turkuaz altıgen pullardan oluşuyor. Aşağıda Flormar Wet Look WL10 üzerine uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






Son olarak GL10, siyah jel zemin içinde bol miktarda minik holografik simlerden oluşuyor. Bu oje siyah jel yapısı ile serideki diğer ojelerden farklı. Ben iki kalın kat halinde sürdüğümde tam kapatıcılık sağladı. Daha siyah bir görüntü için siyah oje üzerine tek kat geçilebilir. Fotoğraf makinem holografik etkilerini çok iyi yakalayamadı, normalde holografik etkisi resimdekilerden daha güçlü. Kuruyunca yapısı biraz matlaşıyor, parlak bir bitiş için mutlaka üst cila istiyor. Pürüzleri az da olsa var ama üst cilayla kayboluyor. Aşağıda tek başına iki kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.






Ayrıca bu ojeleri birbirleriyle etkileşimli de kullanabilirsiniz. Aşağıdaki resmi kapattığım Instagram hesabımda yayınlamıştım. Bu manikürde lacivert oje üzerine GL01 ve GL04 sürmüştüm.


Flormar Glitter ojeler 4,95TL'lik bir fiyata sahip. Flormar mağazalarında ve kiosklarında bulabilirsiniz.

* Ojelerin bir kısmı firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

7 yorum :

  1. Çok yakışmış tabi yazan eller güzel olduktan sonra her şey yakışır :)

    YanıtlaSil
  2. en en muhteşemi 02 numara koyu renk oje üzerinde nefis duruyor..

    YanıtlaSil
  3. Hepsi de çok güzeller ama ben en cok GL10'u beğendim...

    YanıtlaSil
  4. bazı renkler gerçekten cuk diye oturmuş,ama içerisindeki pulları yakalamakla uğraşacağımı düşünüyorum,bu yüzden satın almakta tereddütte kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet pulları biraz yakalamak ve yerleştirmek gerekiyor ama uğraşmaya değiyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...