1 Eylül 2013 Pazar

Essence Ice Cream Koleksiyon Ojeleri


Essence Ice Cream koleksiyonunu alalı bir süre oldu, yazısını bir türlü yazamadım. Hazır hala mağazalarda bu koleksiyon mevcutken yazısını  yazmak istedim.

Koleksiyon pastel renkleriyle o kadar tatlı görünüyordu ki dayanamayıp pek çok şey aldım. Aldıklarımı toplu halde göstermek gerekirse:


Bu yazıda koleksiyondan çıkan 4 ojeyi göstereceğim. Ojeler koleksiyonun konseptine uygun olarak pastel renklerdeydi. Yapıları konusundaki fikrimi en sona saklıyorum.

01 Ben & Cherries, uçuk, soğuk tonlu, içinde çok ince ışıltılar olan krem yapılı bir pembe. Işıltılar sedefli gibi ama tırnakta bariz seçilmiyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





02 Always In My Mint, adı üstünde mint renginde, içinde çok ince ışıltılar olan bir oje. Işıltılar sedefli gibi ama tırnakta bariz seçilmiyor. Ne zaman bu ojeye baksam canım naneli dondurma çekiyor. :)  Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





03 Ice Ice Baby, açık, lila renginde, içinde çok hafif ışıltılar olan bir oje. Işıltılar sedefli gibi ama tırnakta bariz seçilmiyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak 04 Icylicious açık turuncu/mercan renge sahip bir oje. Yine içinde çok ince, sedefli gibi ışıltılar mevcut ama bu sedefler tırnakta çok belli olmuyor.  Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Ojelerin yapıları biraz koyu.. Çizgi çizgi olmadan sürmek için çaba harcamak gerekiyor. Ben özellikle kalın katlarla sürdüm ki çizgi çizgi olmadan düzgün kurusunlar. Öte yandan kuruma hızları kötü değil.. 

Yanılmıyorsam fiyatları 2,5TL'ydi. Renkleri beğenmekle beraber keşke daha kolay sürülen ojeler olsaydı demeden edemiyorum. Yine de biraz çabayla güzel görüntü elde etmek mümkün.. Yarın da yukarıda gördüğünüz makyaj ürünlerinin yazısı gelecek. :)

8 yorum :

  1. Mint ve lila ojelerin tonları çok çok tatlı :)

    purenthetimelady.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  2. en sondaki ojenın rengi çok tatlı sevgiler :*

    YanıtlaSil
  3. turuncu mercan rengi favorim, sürüm konusunda ise sana katılıyorum... :)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. şeker gibi hepsi :( ee tırnaklarda güzel olunca kendni belli ediyor ojeler :)

    YanıtlaSil
  5. tırnaklarınız muhteşem:) maşallah...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...