30 Ağustos 2013 Cuma

MAC Tropical Taboo Koleksiyonundan Seçtiklerim


MAC markasının koleksiyonlarını takip edenler bilirler. Her yaz mineralize ürünlerinden oluşan bir koleksiyon çıkar. Bu yıl da bu konseptte Tropical Taboo koleksiyonu çıktı.

Geçen seneki koleksiyonlardan Mineralize far da almıştım ama bu sene alacak enteresan bir far bulamadım. MSF hastalığım nedeniyle koleksiyondan çıkan Rio, Adore ve Lust MSF'leri ve rengini beğendiğim Simmer allığı aldım.




Simmer yarısı altın/bej, yarısı kırmızımsı/kiremitimsi renge sahip, ışıltılı bir allık.. İki renk karıştırılınca çok tatlı, altın ışıltılı bir pembe/mercan rengine dönüşüyor. Pigmentli bir allık, özellikle açık tenlilere çok yoğun uygulanmasını tavsiye etmem. İki taraf ayrı ayrı da kullanılabilecek şekilde tasarlanmış.


Soldan sağa: Altın/bej kısmı, kırmızı/kiremit kısmı, ikisinin karışımı, ikisinin karışımı dağıtılmış

Yanakta


Rio MSF, uçuk pembe ve bronz karışımından oluşan bir pudra. İki renk karıştırılınca ışıltılı açık pembeye dönüşüyor. Aydınlatıcı olarak veya daha yoğun sürülmek suretiyle allık olarak rahatlıkla kullanılabilir. 


Soldan sağa: Pembe kısmı, bronz kısmı, ikisinin karışımı, ikisinin karışımı dağıtılmış

Yanakta


Adored MSF, bej ve mercan renklerinin karışımından oluşan bir pudra. İki renk karıştırılınca ışıltılı, açık renk mercan rengine dönüşüyor. Yoğun sürülerek çok hafif bir allık gibi veya aydınlatıcı olarak kullanılabilir. Rengin açıklığından dolayı bana aydınlatıcıya daha yakın göründü diyebilirim. 


Soldan sağa: Bej kısmı, mercan kısmı, ikisinin karışımı, ikisinin karışımı dağıtılmış

Yanakta


Son olarak favorim olan Lust MSF, açık pembe ve koyu pembenin karışımından oluşan bir pudra. İki renk karıştırılınca muhteşem, göz alıcı ışıltılara sahip bir pembeye dönüşüyor. Aslında bu MSF'yi sipariş vermeyecektim, son anda karar değiştirdim. İyiki de değiştirmişim çünkü renge bayıldım. Bu üç MSF içinde ışıltısı en fazla olan ve en pigmentli olanı bu. Allık olarak rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca allık üzerine hafif ışıltı vermek için de birebir. 


Soldan sağa: Açık pembe kısmı, koyu pembe kısmı, ikisinin karışımı, ikisinin karışımı dağıtılmış

Yanakta


Hem allığı, hem de bu koleksiyonlardan çıkan MSF'leri çok sevdim. Geçen seneki Heavenly Creatures koleksiyonundaki MSF'lerden çok daha iyi olmuşlar. Yoğun sürülerek allık, hafif sürülerek aydınlatıcı gibi kullanılabilir olmaları güzel. Hem allık, hem de MSF'ler ince ışıltılara sahipler, özellikle Lust'ta sim diyebileceğim bazı parçacıklar da var. Yanağında ışıltı sevmeyenler beğenmeyecektir ama ışıltılı allık delisi olarak ben çok sevdim.

Bu ürünlerin hepsi şu an maccosmetics.com.tr'de mevcut ancak fiyatları biraz tuzlu. MSF'ler 84TL'ye, allıklar 74TL'ye satılıyor. Ben yurtdışından aldığımdan uyguna geldi. Işıltılı allık seviyorsanız ve yüksek fiyatı dert etmezseniz bakın derim.

13 yorum :

  1. Cansucum çok güzelmiş güle güle kullan :) nerden sipariş verdin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. MAC US'in kendi sitesinden alıyorum. Türkiye'ye gönderim yok ve gümrük sorunu var ama bir yolunu buldum diyeyim. :)

      Sil
    2. Süpermiş :) ben de buradan alayım bari :)

      Sil
  2. ayy hepsi sahane gozukuyor. guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi harika görünüyor!Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan!!:)Ben de sadece Lust'ı aldım bayıldım,Simmer'ı önceki Heavenly Creatures'taki Ring of Saturn'e benzetmiştim,sende her ikisi de var,ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Lust gerçekten harika, almasam çok şey kaçırırmışım. Ring of Saturn daha şeftali duruyor, Simmer daha pembe.

      Sil
  5. Bence bu zamana kadar MAC'in çıkarttığı en kötü kolleksiyon :( Ben ne yazık ki alacak birşey bulamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farları beğenmedim ama bence MSF'ler bakmaya değer

      Sil
  6. bu seri MAC in kötü ürünleri katılıyorum yorumcu arkadaşa ve ayrıca bu markanın satış her yerde var mağazaları bi çok yerde.. neyi bulamıyorsunuz?=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum bu koleksiyondan almaya değer birşey bulamadım demek istemiş. Ben hala MSFleri çok sevdim diyorum ama ışıltı sevmeyenlerin beğenmemesi doğal

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...