4 Eylül 2013 Çarşamba

Essence Fix It Tırnak Onarıcı


Hatırlarsanız daha önce Gratis'lerde satılan L'Action markasının tırnak onarıcısını size bu yazıda göstermiştim. Bu ürün kırık tırnakları yapıştıran, sabitleyen bir üründü. Bugün de aynı amaçla kullanılan ve L'Action'dan daha çok beğendiğim bir ürünü yazmak istedim: Essence Fix It.


Bu ürün L'Action tırnak onarıcısıyla aynı şekilde kullanılıyor. Sadece kırık bölüme uygulamak yeterli oluyor. Aşağıda görüldüğü üzere kendi fırçasına sahip..


Ambalaj üzerindeki talimatlar


Essence Fix It, L'Action'dan daha sıvı kıvamlı ve çok daha iyi yapıştırıyor, daha iyi sabitliyor. L'Action yoğun kıvamından dolayı sürülen yerde tümsek oluşturuyordu ve daha yavaş kuruyordu. Bu anında kuruyor ve tümsek oluşturmuyor. Bir kere sürdünüz mü orada olduğunu unutuyorsunuz çünkü L'Action'dan farklı olarak asetona dayanıklı.. Oje çıkartırken birlikte çıkmıyor. Bu ürünle aşağıda gördüğünüz kötü kırığı yapıştırdım (kırdığım sırada mavi oje sürülüydü, maalesef kırığa biraz sızmış, çıkartamadım) ve sanki hiç kırılmamış gibi uzun süre kullandım. 


Essence Fix It'i kırılan tırnaklardan ayrı olarak soyulan tırnak uçlarında da kullanıyorum. Hem daha fazla soyulmasını engelliyor, hem de o bölgeyi sertleştiriyor. Tek eksi yanı ise yapıştırıcı/kimyasal kokusu ama kuruduktan sonra bu koku kayboluyor.

Sonuç olarak üründen gerçekten çok memnun kaldım. Özellikle benim gibi sürekli kırılan, soyulan tırnaklarla başı belada olup, böyle durumlarda bütün tırnaklarını kesmek istemeyenlerin yardımcısı olacak gibime geliyor. Fişini attığımdan fiyatı ne kadardı tam hatırlamıyorum ama 10TL civarı olması gerek. Beyoğlu Gratis'ten almıştım. 

Eğer benimle benzer tırnak sorunları yaşıyorsanız mutlaka deneyin derim. 
  

26 yorum :

  1. ayyy çok iyiymiş. benimde tırnaklarım sizinkiler gibi kırılıyor.

    peki asetonla çıkmıyorsa nasıl çıkartıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkartmayı denemedim. Tırnağımda kalması işime geliyor ama sanıyorum takma tırnak çıkarıcı sıvılarla çıkar.ş

      Sil
  2. soyulan tırnak derken üstten katman katman çıkan tırnakları diyorsun galiba :/ Benim de soyuluyor öyle. Kesiveriyorum sonra hepsini birden, uzamalarını bekliyorum bir ay.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bende de o şekilde katman katman ayrılma durumu çok oluyor. :(

      Sil
  3. benim de çoook kırılır tırnaklarım, bir dahaki gratis ziyaretimde kesinlikle bu da alınacak :)

    YanıtlaSil
  4. tırnaklarım çok nadir kırılır ama bu ürünü el altında bulundurmakta fayda var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanslısın, benimkiler hele uzayınca hemen zayıflıyor. :)

      Sil
  5. bak bu güzelmiş bunu sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim. Umarım faydalı olmuştur.

      Sil
  6. Aaa ben bunu gorup takma tirnak yapistiricisi diye hic bakmamistim, keske baksaymisim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de nail glue yazısını görünce öyle sanmıştım ama arkasındaki yazıya bakınca öyle olmadığını anladım. :) Sanırım takma tırnakları da yapıştırıyor ama denemedim.

      Sil
  7. şu nalet soyulmaya keşke kökten bi çözüm bulabilsek, fotoğraflı göstermenle yazı harika olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, faydalı olabildiysem ne mutlu :)

      Sil
  8. Aynı dertten muzdaribim, umarım her Gratiste bulunabiliyordur ._. Çok güzel anlatmışsınız, teşekkürler^^

    YanıtlaSil
  9. Tam benlikmiş bu!!! Tırnaklarım çok cansız zayıf zırt pırt kırılır :S nail art yapmayı da seviyorum uzasın diye beklemek işkence çok iyi oldu paylaştığın ilk gördüğüm yerde alıcam :) tekrar tekrar teşekkürleeeer :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, ben de yorum için teşekkür ederim. Tırnaklarımız aynı durumda, ben de kırılsa bile kesmeye kıyamıyorum.

      Sil
    2. ayy evt kirilsalar bile bazen boyle ali veli geziyorum :)) gorende kizin tirnaklara bak diyecek diye sonra kesiyorum bazende :))

      Sil
  10. daha önce twitterda çok iyi olduğunu yazdığını görünce ben de almıştım hemen. sonra tırnağım kırıldı ve deneme fırsatı buldum, gerçekten çok başarılı buldum ben de. Fiyatını fazlasıyla hakediyor.

    YanıtlaSil
  11. Tırnakların katman katman soyulmasına çözüm oluyorsa hemen bugün alacağım. Çünkü bir tırnağım soyulmaktan kırılmak üzere. Yeni birsey daha deniyordum ama bu da denemeye değer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıda gösterdiğim kırık sürekli soyulmadan dolayı oluşmuştu. :( Elbette tırnağı tamamen onarmıyor ama en azından uzatana kadar soyulmasını ve soyulmadan dolayı kırılmasını engelliyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...