25 Nisan 2013 Perşembe

Golden Rose ve Hare Polish ile Kahve Mor/Mavi Manikür


Bazen birbirine hiç yakışmayacağını düşündüğünüz renkler birlikte çok güzel görünebiliyor. Hare Polish'in "Bury the Hatchetfish" isimli ojesini gördüğümde tam da bunu düşünmüştüm, zira bu oje kahverengi zemin rengi içinde mavi/mor yansımalı simler barındırıyordu. Normalde kahverengi ve maviyi bir arada düşünemezken işin içine bir de mor girince insan olmaz diye düşünüyor ama gayetle oluyormuş.

Bury the Hatchetfish, Hare Polish'in aylar önce 2012 sonbahar koleksiyonu olan Illuminated Life'tan çıkardığı bir oje. Yapı ve içindeki simler daha önce bu yazıda gösterdiğim ve koleksiyondan çıkan başka bir oje olan Electric Flame ile neredeyse aynı ancak bu ojenin kıvamı Electric Flame kadar koyu ve zorlayıcı değil.

Ojenin zemin rengi olan kahverengi, jel yapıda olduğundan ve renk vermesi için en az 3 kat gerektiğinden burada gösterdiğim Golden Rose 173 üzerine tek kat uyguladım. Bana göre gayet hoş bir sonuç oldu. Aşağıda iki kat Golden Rose 173 + bir kat Hare Polish Bury the Hatchetfish uygulanmış halini görmektesiniz.






Oldukça gizemli bir manikür oldu ve hoşuma gitti. Siz zıt renkleri birlikte kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu tür denemeleri sever misiniz yoksa renk konusunda garantici misiniz?


8 yorum :

  1. Cok hos olmus. Hare Polishin bu ojesi cok hosuma gidiyor zaten kombin ayrica guzel olmus :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş.. bu hare polish tr de olsaydı süper olacaktı..

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel rengi, cidden bende hayal edememiştim ama beklediğimden güzel bir birliktelik ♥

    YanıtlaSil
  4. süper..kahve-mavi renkleri çok yakışıyor ama ojede hiç düşünmezdim...

    YanıtlaSil
  5. Oh
    My
    God!

    Öldüm şu an!çooook güzel!

    YanıtlaSil
  6. gerçekten güzel

    YanıtlaSil
  7. üstünde neden tavşan resmi var? hayvanlar üzerinde test edilmediği içinmi acaba

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...