26 Nisan 2013 Cuma

MAC Fabulousness Smoky Eye Palet


Bundan haftalar önce Elca Sevgililer Günü alışverişimi göstermiş ve ürünleri daha sonra yorumlamaya başlayacağımı yazmıştım. Şimdi bu ürünleri size göstermek ve ayrıntıları paylaşmak istiyorum.

İlk olarak yılbaşı koleksiyonundan çıkan paletlerden biri olan Fabulousness Smoky Eye palet ile başlıyorum. Bu koleksiyondaki ambalajlar biraz iricene diyebilirim. Bu palet eski yılbaşı koleksiyonlarından çıkan paletlerden daha çok yer kaplıyor ama hoş ve kibar bir görüntüsü var.


Palette natürel renkler dışında koyu renkler de mevcut.. Her ne kadar smoky eye palet dense de smoky makyaj için ideal iki renk varken, diğer üç renk daha natürel renklerden oluşuyor.



Paletteki 5 fardan Taupeless uçuk simli pembe, Satin Taupe ince ışıltılı açık kahverengi, Love Spice açık kahverengimsi pembe, Spellcaster mat koyu mor, Black Slip grimsi ve morumsu etkiler de bulunduran orta koyulukta bir kahverengi olarak tanımlanabilir. Farlarla ilgili pek fazla problem yaşamadım, sadece bazı renkler biraz kuru ve sert bir yapıya sahipti ancak yine de sürerken problem yaşatmadılar. 


Bu da paletle yaptığım bir smoky makyaj örneği. Bu makyajda göz kapağının genelinde Black Slip, gözün iç kısmında Love Spice, Gözün dış kısmı ve crease bölgesine doğru Spellcaster, crease bölgesinin üzerinde Taupeless, alt göz kapağının iç kısmında Satin Taupe kullandım. Göz kalemi ve rimelle tamamladım.





Smoky Eye paleti Elca'dan 45TL'ye aldım. Bu fiyata kesinlikle değer. Sanırım koleksiyon çıktığında 125TL civarında bir fiyata satılıyordu ki, bu fiyat bence çok fazlaydı. Sonuç olarak Elca'dan düşürebilirseniz kaçırmayın derim.

17 yorum :

  1. Ben sezonda 125 tl'ye alanlardanım:( Süper bir makyaj yapmışsın. Lensler de çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. her zamanki gibi pek hoş:) bu arada hangi fotoğraf makinasıyla çekim yapıyorsun acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Sony HX5V ile çekim yapıyorum. Gerçi memnun değilim, renkleri çok bozuyor. Değiştirmeyi düşünüyorum.

      Sil
  3. Makyaj süper !

    YanıtlaSil
  4. Makyaj süper, palet süper ahh ahh bende şans yok ki elca'ya gidince hiç birşey bulamıyorum.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bana yüklü MAC geleceği zaman email geliyor, öyle gidiyorum genelde ama elim boş döndüğüm de oldu.

      Sil
  5. makyaj süper, paleti de çok iyi fiyata denk getirmişsin daha ne olsun:)

    YanıtlaSil
  6. Makyajınız şahane olmuş

    YanıtlaSil
  7. ELCA'da hala onlarca bu üründen var. Pazartesi yine bir ELCA yapacağım umarım yeni ürünler gelmiştir:(

    YanıtlaSil
  8. oh oh, Cansu üzerindeki ağırlığı atıp yeni makyaj postları mı koyacak ne? sabırsızlıkla bekliyorum.Hasret kaldık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince koymaya çalışacaım :) Teşekkürler

      Sil
  9. cikomastik.blogspot.com :) ilerleyen günlerde pek çok şey paylaşacağız :) benimle fikirlerinizi paylaşmak isterseniz sizi de beklerim :)

    YanıtlaSil
  10. makyaj süper çok yakışmış

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...