25 Nisan 2013 Perşembe

Golden Rose Sexy Black Rimel


Bu yazının konusu çok sevdiğim ve son zamanlarda sıkça kullandığım bir rimel: Golden Rose Sexy Black.. Bu ürün de Golden Rose tarafından gönderilen paket içinden çıkmıştı. İlk dikkatimi çeken dantel desenli şık ambalajı oldu.



Sanırım bu aralar pek çok markadan dantel desenli rimeller çıkmış. Nedenini bilmiyorum ancak dantelli ambalajın şık göründüğü kesin. Ambalajın içindekini göstermek gerekirse:


Görüldüğü gibi uca doğru genişleyen, plastik bir fırçası var. Plastik fırçalı rimelleri kirpikleri daha iyi ayırdığı için tercih ediyorum ama hiç bu tür fırçaya sahip rimel kullanmamıştım. Uzun uzun rimeli anlatmak yerine resimlerin benim yerime konuşmasını tercih ediyorum:

Rimelsiz


Rimelli


Düz kirpiklere sahip olduğumdan normal rimelden önce kirpik kıvırıcı kullanırım ancak rimelin performansını göstermek açısından yukarıdaki resimde kıvırıcı kullanılmamış halini görmektesiniz. Görüldüğü gibi gayet başarılı bir sonuç elde ettim. Kirpiklerimi hem uzattı, hem de daha dolgun gösterdi. İkinci katta daha çok dolgunluk verdiğini de eklemeliyim. 

Kısaca ben bu rimelden çok memnun kaldım, ilk kullandığımdan beri elim başka rimele gitmiyor desem yanlış olmaz. Golden Rose Store'dan gördüğüm kadarıyla 18TL civarı bir fiyata sahip olan bu rimeli tavsiye ederim.

* Ürün firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

6 yorum :

  1. Şahane durmuş cnm. Ben de seviyorum bu maskarayı. :D

    YanıtlaSil
  2. Bu rimeli en sonunda alıcam galiba. Herkes çok memnun demek ki gerçekten 40-50 liralık maskaralara iyi bir alternatif..

    YanıtlaSil
  3. ambalajına bayıldım sırf ambalajından dolayı alabilirim:)
    blogumuza bekleriz:)
    http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. bencede çok başarılı bu maskara..

    YanıtlaSil
  5. burda kullandığınız lens nedir, çok rica etsem öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...