6 Nisan 2013 Cumartesi

Essence Home Sweet Home Ojeleri ve Tırnak Yapıştırmaları

Makyaj ürünlerini bir önceki yazımda tanıttığım Essence Home Sweet Home koleksiyonunun şimdi de ojelerini göstermek istiyorum.

Tercihim koleksiyondan çıkan 4 ojeden 3'ü olan 1 nolu Caramel Cheesecake, 2 nolu Red-y to Relax (Ayrıca koleksiyondaki kırmızı ruj da aynı isimdeydi) ve 4 nolu Berry Me Home oldu.


1 nolu Caramel Cheesecake sarımsı turuncu, enteresan bir renge sahip. Sanıyorum oje koleksiyonumda böyle bir renk yok. Bu nedenle gördüğümde hemen almalıyım diye düşündüm. Renk enteresan ama ojenin çok zor bir yapısı var. Hatta hayatımda gördüğüm en zor ojelerden biri denebilir. Yapısı çok yoğun kıvamlı ve buna ek olarak sürerken bir türlü eşit dağılmıyor. Özellikle ilk katta görünümü tam bir fiyaskoydu, alacalı bulacalı ve tuhaf görünüyordu. İkinci katta da dağılımının eşitlendiği söylenemez ama dikkatli bir şekilde üçüncü katı sürünce görünümü daha bir normalleşti. Her zaman üst cila kullandığımdan kuruma hızı hakkında yorum yapamam ama bu kadar yoğun kıvamlı bir ojenin kolay kuruyacağını sanmıyorum. Kısacası renk enteresan, yapısı kötü bir oje. Çok dikkatli sürülmesi gerekiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş + üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.




2 numaralı Red-y to Relax adı üstünde kırmızı bir oje.. Koleksiyondaki aynı isimli ruj gibi soğuk bir tona sahip. Rengin çok büyük bir özelliği yok, neredeyse her markada bu tür renkler bulunur. Yapısı Caramel Cheesecake gibi kötü değil ama yine yoğun bir kıvam söz konusu. Yine de uygularken zorluk çıkartmıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş + üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.




4 numaralı Berry Me Home kırmızı etkilere de sahip koyu pembe/bordo bir oje. Yapısı Red-y to Relax ile aynı. Aşağıda iki kat sürülmüş + üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.




Son olarak tırnak yapıştırmalarını göstermek istiyorum. Yukarıda Berry Me Home üzerinde yüzük parmağımda desenini ve tırnakta duruşunu gördüğünüz bu yapıştırmaların desenlerini güzel buldum ancak bence gereğinden fazla kalın ve büyükler. Ayrıca ben mi yapıştırmayı beceremedim bilemiyorum ama üst cila sürdüğüm halde ertesi gün kenarlarından kalktı, çıkartmak zorunda kaldım. Kısaca çok beğendiğim bir ürün olmadı.


Sonuç olarak koleksiyonun oje bölümünü vasat buldum. Yine de verdiğim fiyatı göz önüne alınca fazla üzülmüyorum. Sadece almasam da olurmuş diyorum. Ojelerin fiyatı 2,50TL'ydi, yapıştırmalar 5TL. 

Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...