21 Nisan 2013 Pazar

Golden Rose Fantastic Color Ojeler


Bugünkü oje yazımda Golden Rose Fantastic Color ojelerin 3 rengini size göstermek istiyorum. Bu ojelerin iki rengini çok önceden almıştım ama bir türlü denemek kısmet olmamıştı. Bir rengi de geçtiğimiz haftalarda Golden Rose tarafından gönderilen paket içinden çıkınca hepsini birden tek yazıda yazmak istedim.



Öncelikle gri renkli 187 ile başlayalım. Bu oje bana Golden Rose tarafından gönderilmişti. Aşağıda da görüldüğü gibi düz, ışıltısız gri bir renge sahip. Kıvamı biraz yoğun ama inceltici ekleyecek kadar sorun çıkartmıyor. İki katta tam rengini verdi. Kuruma hızı orta.. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış olarak görmektesiniz.




Orta koyulukta düz kahverengi bir renge sahip olan 173 yine yukarıdaki 187 gibi biraz yoğun kıvamlı ama sürülürken sorun çıkartmayan bir oje. Aşağıdaki resimlerde ojenin yüzeyi biraz pürüzlü gibi görülüyor ama bu tamamen kullandığım üst cilanın uhulaşmaya başlamış olmasından kaynaklandı. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış olarak görmektesiniz.




Son olarak şişesinde rengini çok beğenerek aldığım 199, mor renkli, ince altın ışıltılara sahip bir oje. Işıltılar ince olsa da tırnakta belli oluyor. Bu ojenin kıvamı yukarıdaki iki renk kadar yoğun değildi. İki katta rengini tam verdi. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış olarak görmektesiniz.




Denediğim üç ojeden anladığım kadarıyla Fantastic Color serisi yoğun renk veren ojelerden oluşuyor. Tırnak çizgisini kapatıp tam renk vermesi için iki katın yetmesi olumlu.. Kurumaları çok hızlı değil ama yine de üstünün donması fazla süre almıyor. Yanılmıyorsam fiyatları 3TL civarıydı. Başka renklerinden de almayı düşünüyorum. 

* 187 firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

5 yorum :

  1. mor olan gerçekten güzelmiş. zaten düz renklerdense illa bir ışıltılı simli şeyleri daha çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. çok seviyorum bu seriyi sanada çok yakışmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yoğun vermelerini sevdim, çok sağol :)

      Sil
  3. mor rengi çok hoşmuş güle güle kullanın

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...