27 Nisan 2013 Cumartesi

OPI James Bond Skyfall Koleksiyon Ojeleri

OPI James Bond ojelerinden bazı renklerin yazılarını daha önce yazmıştım. Goldeneye yazısını burada, The Spy Who Loved Me yazısını burada, Live and Let Die yazısını ise burada okuyabilirsiniz. Aldığım ama yayınlamaya fırsat bulamadığım kalan beş ojeyi de tek bir yazı halinde aradan çıkarayım dedim.

Die Another Day turuncumsu etkilere de sahip metalik kırmızı bir renge sahip. Yapısı OPI'den beklendiği gibi sorunsuz. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






Tomorrow Never Dies canlı, metalik mor bir renge sahip. Tam da fotoğraf makinemin yakalamakta zorlandığı renklerden.. Bu nedenle fotoğraflarda daha lacivert gibi görünüyor ama aslında mor bir renk. Yapısında herhangi bir sıkıntı yaşamadım, biraz yoğundu ama aşırı boyutta değil. Pigmentasyonu iyi, tek kat sürmek yetiyor ama ben yine de iki kat sürdüm. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.




Aşağıdaki Tomorrow Never Dies üzerine Flormar Supershine Miracle U27 sürülmüş bir manikür. Çok beğendiğimden dolayı eklemek istedim.


The World Is Not Enough gümüş/füme renkli, içinde pembe ışıltılar bulunan değişik bir renge sahip, yine metalik bir oje. Yapısı biraz ince ve pigmentasyonu çok yoğun değil. Tam örtücülük için en az üç kat gerekiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Her Majesty's Secret Service içinde çeşitli renklerde ışıltılar olan gümüşi metalik mavi bir renge sahip. İçinde başta altın olmak üzere çok renkte ışıltılar var. Yapısı The World is Not Enough'a benziyor. Pigmentasyonu az olduğundan en az üç kat sürmek gerekiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak You Only Live Twice, ışıltılı, sıcak, koyu pembe diye tanımlanabilir. İçindeki ışıltılar şişesinde pembe/altın duochrome gibi görünse de tırnakta böyle bir etkisi yok. Yine de harika bir görüntüsü var. Yapısı sorunsuz, kolay sürülüyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz. (Resimlerden birinde arka planda kedilerimden biri de çıkmış)





Ojelerin bir tanesi hariç hepsini yurtdışından aldım. Sadece Tomorrow Never Dies'ı Sephora indiriminde 15TL'ye bulunca almıştım, hala Sephora'larda varmıdır, varsa da fiyatı aynı mıdır bilemiyorum. OPI ojelere ulaşma şansı olanlara mutlaka tavsiye ederim, zira bu koleksiyona bayıldım!

1 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...