28 Nisan 2013 Pazar

MAC Marilyn Far Showgirl ve Glamour Daze Extra Dimension Farlar


İki gün önceki MAC far paleti yazımdan sonra bu yazıda Elca'dan aldığım diğer farları göstermek istiyorum. Bu farların hepsi için toplu bir yazı yazmak istedim.

Elca alışveriş yazımdan hatırlarsanız Marilyn Monroe koleksiyonundan bir far, Glamour Daze koleksiyonundan da üç far almıştım.

Glamour Daze'den çıkan Extra Dimension farları çok beğeniyorum. Koleksiyon çıktığında iki rengini almış ve bu yazıda göstermiştim. Elca'da farların diğer renklerini 15TL'ye bulunca hemen aldım, hiç düşünmedim bile.




Yukarıda görüldüğü gibi uçuk lila pembe renkli Ready To Party, kahve alt tonlu gümüş gri renkli Evening Grey ve fuşya renkli Stylishly Merry'i aldım.

Ready to Party (Resimde nedense açık gri/beyaz gibi çıkmış)


Evening Grey


Stylishly Merry


Bu farlar genel olarak ince ışıltılı bir görüntüye sahip. Ambalajlarında metalik gibi duruyorlar ancak bu metalik görüntü ambalaj dışında geçerli değil.. Ready to Party dışındakilerin pigmentasyonu fena değil, Ready to Party ise çok hafif renk veriyor ancak daha çok aydınlatıcı olarak kullanacağımdan ve aydınlatıcılarımın fazla renk vermesini tercih etmediğimden benim için sorun değil..


Marilyn Monroe koleksiyonundan hiç far almamıştım. Şurada da yazdığım gibi sadece bir ruj almakla yetinmiştim. Showgirl'de aklım kalmıştı aslında ama çok pahalı olduğundan almaya yanaşmamıştım. Elca'da 21TL'ye görünce kaçırmadım. 




Showgirl gri mi yoksa mavi mi karar veremediğim bir renk.. Bazı ışıklandırmalarda gri görünürken, bazen de mavi/lacivert görünüyor. İnce gümüş ışıltılara sahip.. Yapısı biraz kuru ve sert ama renk vermesinde büyük bir problem yok. Rengini gerçekten çok sevdim, çok değişik ve başka markalarda bulunması zor renklerden.


Bu ürünlerle yaptığım makyajı aşağıda görebilirsiniz. Bu makyajda üst göz kapağının genelinde ve alt göz kapağında Showgirl, gözün iç kısmında Evening Grey, crease bölgesinde Stylishly Merry, kaş altında Ready To Party kullandım. Ayrıca göz kalemi ve rimel sürdüm.





Elca'dan düşürebilirseniz bu farları tavsiye ederim. Özellikle Showgirl harika bir far, aldığıma çok memnunum.

6 yorum :

  1. çok güzel göz makyajı yapıyorsunuz bayılıyorum, asla kullanmam dediğim renkler bu kadar mı güzel durur. Elca da yüzüne bile bakmadığım farlardı çok pişman oldum! :(

    YanıtlaSil
  2. Çok yakışmış renkleri ^_^
    Tasarımından Essence 3d farlar da etkilenmiş sanırsam :)
    İstanbula gidince şu Elca'ya düşmek farz oldu ^_^

    YanıtlaSil
  3. Allah'ım bu makyajı ben yapsam papağan gibi görünürüm muhtemelen, yeşil gözlüyüm, renkli far kullanmaktan, hatta far kullanmaktan çok kaçınıyorum, ama sen yapınca öyle güzel oluyor ki gidip piyasada ne kadar renk far varsa alasım geliyor :) Böyle makyajları keşke zamanın olsa da videolarıyla yayınlasan, benim gibi göz makyajı konusunda acemi olanların çok işine yarar aslında :)

    YanıtlaSil
  4. Sen Elca'dan böyle güzel ürünler aldıkça içim gidiyor.:)
    Elca'ya ne zaman gitsem ki topu topu 2 kez gittim ikisinde de pek bişey bulamadım.:(
    Farlarını güzel günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  5. Bu koleksiyonda çıkan bir beauty powder vardı ben onun hastasıyım. :D

    YanıtlaSil
  6. showgirl rengi harikaymış böyle bir renk arıyordum. şu elca ya bi gidebilsem çok uzak bana:(
    makyajın harika olmuş bayıldım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...