23 Nisan 2013 Salı

MAC Archie's Girls Koleksiyonundan Seçtiklerim


MAC'in geçen ay çıkan Archie's Girls koleksiyonunu yazmaya ancak fırsat bulabiliyorum. Yine bir MAC koleksiyonunu bu kadar geç yazdığım için kusura bakmayın.

Koleksiyondan cicili bicili ambalajları hatırına sadece iki parça aldım, bu benim için mucize gibi bir şey ama cidden alacak fazla bir şey bulamadım. Aldıklarımdan birincisi pembe tonlarda çok hoş bir pudra olan Veronica's Blush, ikincisi ise pembe mercan tonda bir lipglass olan Kiss and Don't Tell'di.

Koleksiyon ambalajları elbetteki tamamen bu koleksiyona özel.. Üzerlerinde Archie çizgi romanından karakterler ve kalpler var. İtiraf etmeliyim ki bu çizgi romanı daha önce okumadım, konusu hakkında hiç bir fikrim yok ama bu ambalajları gördüğümde mutlaka bir iki şey almalıyım dedim.

Ürünlerin kutuları


Ürünlerin ambalajları

 
Veronica's Blush uçuk pembe zemin üzerinde koyu pembe kalplere sahip çok şeker görünümlü bir pudra/allık.. (MAC bu ürünler için Pearlmatte Face Powder ismini uygun görse de bu ürün bana pudradan çok allık olarak görünüyor) İçinde çok hafif ince ışıltılar var.



Allık olarak duruşu çok güzel. MAC Beauty Powder'ların cildimde hiç görünmediğini düşünerek bu da görünmez sanmıştım ama yanaklarıma çok hoş, doğal bir pembelik ve hafif bir ışıltı verdi.

Aşağıdaki swatchta soldan sağa açık zemin, kalplerdeki koyu pembe ve ikisinin karışımını görmektesiniz.


Bu da yanaktaki duruşu


Kiss and Don't Tell lipglass'ı aslında ambalajı hatırına aldım. Rengi çok değişik diyemem. Mercan/pembe renkte, içinde ışıltısı olmayan bir lipglass. Ambalajında daha mercan görünürken dudaklarda daha pembe bir görünüme sahip oluyor. 



Dudakta duruşu


Tüm yüzde lipglass'ın duruşu
(Yanaklarda Veronica's Blush değil, NARS Orgasm var)


Özellikle Veronica's Blush'ı çok beğenerek aldım, pişman da olmadım. Aslında bu koleksiyondan çıkan iki adet Pearlmatte Face Powder vardı. Diğeri de şeftali tonlarda, yine kalpli bir allık/pudraydı ancak ne hikmetse bu ürün Türkiye'ye gelmedi. Gelse onu da alacaktım ama şansıma küseyim, yine de bir yerlerden bulabilirsem almayı düşünüyorum.

Archie's Girls koleksiyonu hala mağazalarda mevcut ama ne kaldı, ne bitti hiç bilmiyorum. Gidip bakmakta yarar var derim. Fiyatlar pudra/allık 79TL, lipglass 47TL şeklinde..

13 yorum :

  1. Cansucum geldi Flatter me , sonradan, kaldı mı bilmiyorum ama bir bak istersen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ciddi misin? Koleksiyon geldikten sonra 3-4 kez gidip sordum, gelmedi dendi. Sonra geçen hafta Taksim MAC'te testerını gördüm, geldi mi dedim, kalmadı dediler. Sonra Capitol MAC'i arayıp sordum, o renk bize hiç gelmedi dediler. Üzüldüm şimdi, neyse ki MAC online satışı başlayacakta ürün peşinde koşmaktan kurtulacağım diye seviniyorum.

      Sil
    2. böyle birşey olursa haberleşelim ben ayırttırmıştım hande ve bana geldiği gün gidip aldım,sana da alırım akşam geçerken önünden sorarım yinede ama bitmiş olabilir tabi

      Sil
    3. Anladım canım, ben de az önce eBay'de iyi fiyata düşürdüm bir tane, aldım. Sağ salim TR'ye getirtebilirsem benim olacak. :) Sağol yine de.

      Sil
  2. bu koleksiyonun ambalajı çok şeker bence fakat ayrıntılı bakınca sıradan,pudra sana çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ambalaj hatırına aldım işte bir şeyler

      Sil
  3. Çoook şeker görünüyorlar, alasım geldi benim de, gördüm ama bakmamıştım ayrıntılı:)

    YanıtlaSil
  4. Pudra günlük kullanım için ideal duruyor.Çok hoş,aydınlık bir görünüm vermiş yüzünüze.Güle güle kullanın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, gerçekten çok doğal duruyor.

      Sil
  5. Bende bu koleksiyonu amblaj harici çok gereksiz bulmuştum ama seçimlerin gerçkten içlerinden en iyileri. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullanın :) pek yakışmış.
    www.kontesce.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...