3 Nisan 2013 Çarşamba

China Glaze United Oje

Bugünkü ojemiz China Glaze'in göğüs kanseriyle mücadeleye dikkat çekmek için çıkardığı United in Purpose koleksiyonundan aldığım tek oje olan United..



United'ın yapısı daha önce burada ve burada gösterdiğim China Glaze ojelere çok benziyor. Kumlu, pütürlü yapıya sahip ve şeffaf zemin içinde bol miktarda gül kurusu ince holografik simden oluşuyor. Yapısı biraz ince ama kolay sürülüyor. Çabuk kuruyor. Kendi başına Angel Wings yazımda serçe parmağımda gösterdiğim gibi bir bitişe sahip, yani mat/cansız görünüyor. Bu nedenle bu ojeyi de üst cila ile kullanıyorum ama en az iki kat üst cila gerektiriyor, yine de pütürleri tam kaybolmuyor. Bu açıdan tırnaklarında pütür sevmeyenlere hitap eden bir oje değil.

Aşağıda çeşitli ışıklandırmalarda iki kat sürülmüş ve üstüne iki kat üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






Bu ojeyi Tanaçan'ın sitesinden almıştım ancak teyzem çok beğenince ona verdim. İki hafta önce Güzellik ve Bakım fuarında indirimli ojeler standında 8TL'ye görünce yenisini aldım, sanırım bu durumdan ojeyi ne kadar beğendiğim anlaşılıyordur. Sonuç olarak çok sevdim ve pütürlü ojelerden huylanmayanlara tavsiye edebilirim. Kozmetiksite'de bulabilirsiniz.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...