16 Kasım 2012 Cuma

OPI Skyfall Live and Let Die

Bugün OPI'nin yeni James Bond filmi olan Skyfall için piyasaya sürdüğü Skyfall koleksiyonundan güzel bir ojeyle karşınızdayım: Live and Let Die..


Live and Let Die (farkındaysanız koleksiyondaki tüm ojelere bir James Bond filminin ismi verilmiş) siyah içine altın/yeşil ışıltılardan oluşan bir oje.. Bazı yabancı bloglarda bu oje için koyu yeşil denmiş ancak bende siyaha daha yakın durdu. Yine de kopkoyu bir siyah denemez.. Internetteki swatchlardan içindeki ışıltıların daha yoğun ve daha iri olduğunu düşünmüştüm ancak değilmiş. Yine de ışıltıları belli oluyor. Ojenin yapısı OPI'lerin geneli gibi harika.. Pigmentli ve rengini hemen veriyor, sürümü kolay, yapısı tam kıvamında.. Geniş fırçasıyla da kolay sürülüyor. Aşağıdaki resimlerde iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


Dış mekan, gölgede..


Yakın plan..


Güneşte..


Ojeyi  yurtdışından getirtmiştim ancak Gittigidiyor ve Facebook'ta bazı satıcılardan edinebilirsiniz. Türkiye'de OPI'ler biraz pahalıya satılıyor. Sanırım bu ojeler de 30TL civarıydı. Keşke biraz daha ucuza satılsa da herkes deneme imkanı bulabilse..

Kısaca bu ojeyi çok sevdim, alma imkanı olanlara da tavsiye ederim.

Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...