1 Nisan 2013 Pazartesi

Flormar Supershine Miracle Colors Ojeler

Bol resimli bir oje yazısına hoşgeldiniz! Bloga ara vermeden önce Flormar'ın Supershine Miracle Colors serisinden bir ojenin yazısını bu linkte yazmıştım. İki sene önce çıkan ve mağazalarda şu an satışı olmayan bu serinin ojelerinden elimde olanları beğenince Flormar'ın satış sitesinden pek çok rengini daha aldım. Sizden ayrı olduğum süre içerisinde boş durmadım ve bunlardan denediklerimin fotoğraflarını çektim.

Daha önceki yazıda gösterdiğim U02 şeffaf yapılı bir oje olduğundan başka ojeler üzerine kullanılması daha uygundu. Bu serinin bütün ojelerini şeffaf yapılı sanıyordum ama hiç öyle değilmiş. Bu yazıda göstereceklerim daha yoğun renklere sahip olan ve tek başına kullanılabilen U08, U13, U30 ve U34..


U08, ışığa göre mor yansımalara sahip lacivert/gece mavisi, ince ışıltılı bir oje.. Tırnakta muhteşem görünen bu ojenin tamamen tırnağı örtmesi için iki kat yetiyor. Aşağıda iki kat uygulanmış + üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





U13, fuşya pembe, ince ışıltılara sahip bir oje. Bu serinin diğer ojeleri gibi yanarlı dönerli değil ama çok güzel bir rengi var. Rengi U08 kadar yoğun ve pigmentli olmasa da tam rengini vermesi için iki kat yetti. Aşağıda iki kat uygulanmış + üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





U30, koyu zemin içinde ince asker yeşili/altınımsı ince ışıltılardan oluşuyor. Aşağıda iki kat uygulanmış + üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak U34, koyu, siyahımsı zemin içinde ince şarap rengi ışıltılardan oluşuyor. Normalde şişesinde daha morumsu bir renkmiş gibi görünüyor ama bu morumsu ışıltılar tırnakta şarap rengine dönüşüyor. Işıltıları üstte gösterdiğim ojeler kadar bariz değil, hatta bazı resimlerde hiç görünmediler bile ama yine de belli oluyorlar. Aşağıda iki kat uygulanmış + üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





Bu dört oje de kolay sürülebilen, güzel bir yapıya sahip olmakla beraber kolay kuruduklarını söyleyemem. Zaten bu seri ojelerin genel hastalığı da kolay kurumaması.. Başka oje üzerine tek kat sürüldüğünde kuruma problemi çok göze batmasa da iki kat sürüldüğünde bariz anlaşılabiliyor. Bu soruna da Sally Hansen Intra Dri üst cila ile çözüm buldum. Bu cila ojeleri hemen kuruttu.

Sonuç olarak tanesi 3,25TL'ye gayet güzel ojeler aldığımı düşünüyorum. Çok övülen U33 rengini ise maalesef bulamadım.

Bu serinin sanıyorum artık üretimi yok ve satış noktalarında bulunmuyor ama Flomar'ın sitesinden satın alabilirsiniz.

14 yorum :

  1. Aaa bu güzellikler artık satılmıyor mu? Ne yapacağını şaşırmış Flormar bence, çok güzelmiş bunlar *.*

    YanıtlaSil
  2. Türk markalardaki en iyi seri bence bunlardı, mat oje çıkarmak yerine bunları kaldırmasalardı keşke:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemfikirim, hatta başka renkler de çıkartsalardı keşke

      Sil
  3. pembe renkli olana bayıldım çok canlı bir renk

    YanıtlaSil
  4. O kadar güzel ki renkler niye bitiriyor anlamiyorum. Cansu sende muthis surmussun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım.. slında çok güzel süremiyorum ama kenarları asetonlu fırçayla düzeltiyorum

      Sil
  5. Bir çok rengine sahibim ama son sürdüğün koyu renkleri görmemiştim.Bir de nası fotoğraf çekiyorsun canım makro lens falan mı kullanıyorsun?Resimler şahane.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu olanları ben de farketmemiştim, Flormar'ın sitesinden görünce deneyeyim dedim. Bu kadar iyi renk vereceklerini düşünmemiştim. Çok teşekkürler. Makro lens kullanmıyorum, normal dijital fotoğraf makinesi ve bazı resimlerde cep telefonu kamerası kullanıyorum. :)

      Sil
  6. bende bu serinin hayranlarındanım şu an yaşadığım yerde sadece bir mağazada hala satışı var, ancak kapakları beyaz, diğer ojelerin kapakları siyahtı, neden olduğunu sordum tatmin edici bir cevap alamadım. Sizin bir fikriniz var mı bu konuda, acaba taklit ürün mü diye düşünmeden edemiyorum. fikrinizi almak istedim sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim Flormar'dan aldığım ojeler içinde beyaz kapaklı iki tane var. O yüzden taklit olduğunu sanmıyorum. Halhalde Flormar bir seriyi beyaz kapaklı üretmiş.

      Sil
  7. Ojelere 2 senedir meraklıyım. Ve bunları hiç görmemiştim. Mükemmeller. Nasıl farketmedim diyordum ve cevabımı bu linki bulunca aldım. Bu blogu da ne zamandır aa ara açıp bakıyordum halbuki ama denk gelmemişim. Flormar mağazasına sipariş versek getirebilirler mi? Yoksa internetten mi sipariş vermeliyim? Yani eğer hala ellerinde varsa. Çok istiyorum bunları çook

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık bulunabileceğini sanmıyorum. Flormar bunları en son yarı fiyatına sattı ve sanırım stoğunu bitirdi ama yine de firmaya email gönderebilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...