7 Şubat 2013 Perşembe

China Glaze Angel Wings Oje

Bir süredir taslaklarımda duran ama bir türlü yazamadığım bir oje olan China Glaze Angel Wings ile karşınızdayım. Angel Wings China Glaze yılbaşı koleksiyonundan çıkan, yeşilimsi altın renkli, ince simlerden oluşan bir oje..



Ojenin yapısı burada tanıttığım yılbaşı koleksiyonunun başka bir ojesi olan Glistening Snow ile aynı. Çok yoğun miktarda sime sahip olduğundan tırnakta oldukça pütürlü duruyor. Benim gibi pütürlü ojeden hoşlanmayanlar için üst cila şart. Çıkarması da oldukça zor..

Glistening Snow'daki kadar belirgin olmasa da belli ışıklarda holografik etkileri görülebiliyor ancak temelde yeşile dönük altın bir oje.. Aşağıda iki kat uygulanmış halini görmektesiniz. Serçe parmak dışındaki tırnaklarda üstte iki kat üst cila var. Serçe parmak ise üst cilasız.

İç mekan, pencereye doğru



Dış mekan


Güneşte..


Floresan lamba altında.


China Glaze bu aralar bu tarz simli ojelerden bol miktarda çıkarmış bulunuyor. Bu koleksiyonda yeşil ve bej renkli iki benzer oje daha var. Daha önce de Safari koleksiyonundan benzer yapıda iki oje çıkarmışlardı. İnsan içinden demek ki bu ojeler bayağı tuttu diye geçiriyor. :)

Angel Wings'i Kozmetik Site'den alabilirsiniz. Linki burada..

3 yorum :

  1. Cila ile çok daha iyi durmuş. Rengide oldukça ilginçmiş, diğer ojelerde bu renge hiç denk gelmedim. China Glaze in ürünleri gerçekten farklı duruyor!

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Çıkarma halimi düşündüm ben =P

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...