16 Mayıs 2012 Çarşamba

VanilyaClub Mayıs Kutusu

Kozmetik kutularını çok sevdiğimi sanıyorum artık biliyorsunuz. Sürpriz faktörü her seferinde beni heyecanlandırıyor. Zaten kutulara sarmamın nedeni de bu.. :)

VanilyaClub kutum, her ay olduğu gibi bu ay da ayın ilk günlerinde elimdeydi ve yine büyük heyecanla kutumu hemen açtım. Şimdi de içeriğini sizlerle paylaşıyorum.


Kutu içinden çıkan Vanilya Magazin ve broşürler..


Mayıs kutusu oldukça dolu bir kutuydu. İçinde tam boy, mini boy ve tester'lardan oluşan 10 adet ürün bulunmaktaydı.


Kutunun içindekiler

* China Glaze "Solar Flare" oje (mini boy)
* Alessandro dudak kalemi (nosu yazmıyor) (tam boy)
* Nail Art tırnak çıkartmaları (tam boy)
* Bath & Body Works Apple Blossom Citrus vücut losyonu (deneme boyu)
* Lancaster Sun Beauty Silky Milk Sublime Tan SPF15 güneş kremi (deneme boyu)
* Lancaster Sun Beauty Comfort Touch Cream Gentle Tan SPF50 güneş kremi (deneme boyu)
* GK Hair Color Protection Moisturizing şampuan (tester)
* GK Hair Color Protection Moisturizing saç kremi (tester)
* Aura by Swarovski parfüm (tester)
* Azzaro Pour Homme L'eau erkek parfümü (tester)


Bath & Body Works Apple Blossom Citrus vücut losyonu gerçekten mis gibi kokuyor. Meyvemsi kokuları çok sevdiğimden bana hitap eden bir kokusu var. Bunun yanında güzel de nemlendiriyor. Bu markanın ürünlerini merak ediyorum ama bir türlü gidip bakamamıştım. Deneme açısından bu ürünün gelmesi iyi oldu. Ayrıca kutu içinden %10'luk Bath & Body Works indirim kuponu çıkması da ekstra güzel oldu. Kısa zamanda gidip kuponu kullanmayı düşünüyorum. Lancaster güneş kremlerinden SPF15 olanın boyutu fena değil ama SPF50 olan pek minik geldi. Ancak 1 kez kullanılabilir, keşke diğeri ile aynı boy olsaymış. Bu ürünleri denediğimde yorumlayacağım.


GK Hair şampuan ve saç kremi de tester ve 1 kullanımlık.. O nedenle tam yararını göreceğimi sanmıyorum ama seyahatler için harika olabilir. Aura by Swarovski'nin kokusunu sevdim, ne çok hafif, ne de çok ağır çiçeksi bir kokusu var. Azzaro erkek parfümü de bir erkek kokusu için oldukça hafif.. Ben erkek kokusundan pek anlamam ama parfümlere meraklı bir erkek arkadaşıma koklattım ve kendisi bu kokudan pek hoşlanmadı. 


Son olarak kutunun renkli kozmetik kısmına gelirsek, China Glaze ojeye sevindim. Belki farklı bir renk olsa daha da sevinebilirdim ancak bu da çok kötü değil. Bana gelen "Solar Flare" rengi daha çok oje üstüne kullanılabilecek, şeffaf zemin içinde iri altın ışıltılar bulunduran bir oje.. Aynı zamanda da benim ilk China Glaze ojem.. Henüz denemedim ama denediğimde blogda yorumlayacağım. :) Bunun yanında Nail Art tırnak çıkartmalarının çıkması da beni memnun etti. Bu ara ojelerle vs. pek ilgiyim bildiğiniz gibi. 

Alessandro VanilyaClub kutularından sıklıkla çıkan bir marka.. Daha önceki kutulardan gloss'u, ojesi, el kremi ve el peeling'i çıkmıştı. Bu sefer de dudak kalemi çıktı. 


Kalemin rengi ambalajında bakıldığında pembe görünmesine rağmen swatchlandığında pembeden çok kırmızı bir hal aldı. Maalesef kalemin üzerinde rengini gösteren bir ibare göremedim, o yüzden hangi renk olduğunu bilemiyorum.


Sonuç olarak ne çok kötü, ne çok iyi normal bir kutuydu. Şahsen VanilyaClub kutularında daha az tester, daha çok tam boy ürün görmek isterim. Şubat ve Mart kutuları harikaydı mesela, yine o tür kutular görmek istiyorum. Bakalım Haziran kutusu nasıl olacak..

Siz de VanilyaClub'a 35TL'ye üye olup bu tür kutular almak istiyorsanız BU LİNKİ takip edebilirsiniz. :D

6 yorum :

  1. Merhabalar bende bloguma beklerim :) http://bugunnesursemm.blogspot.com/?m=1

    YanıtlaSil
  2. çok güzel şeyler çıkmış güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canikom alessandro dudak kalemini çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  4. Tipik bir Turk olarak hesap yapmadan duramadim yine:
    35.12'den yilda 420 tl eder. Bu parayla her sene tam ihtiyacim olan bir suru urun alabilirim.
    Farkli urunler denemekten hoslananlar icin ideal tabii ama benim gibi bir-iki temel krem disinda vucud urunu kullanmayan cimrilere gelmez :-)
    Oje postunu da sabirsizlikla bekliyorum, maalum sisede durdugu gibi durmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe.. aslında düşününce doğru.. :) ben biraz maceracı olduğumdan böyle şeyler hoşuma gidiyor. Sanırım biraz sürpriz seviyorum :)
      Elimde çok oje birikti ama bu ojeyi de deneyince blogda yayınlayacağım :D

      Sil
  5. Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler . :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...