31 Mart 2012 Cumartesi

VanilyaClub Mart Kutusu

Yine gecikmeli bir kutu yazısıyla karşınızdayım. Bu sefer VanilyaClub Mart kutusu.. Bu kutu bana Mart başında gelmişti, resimleri de bir süredir bilgisayarımda duruyordu. Yazısını ancak yazabiliyorum. Kusura bakmayın. 

Kutunun görüntüsü geçen aylarla aynı olduğundan dış resmini koymuyorum. içi ise ilk bakışta şöyle bir şeydi: (Yanılıyor da olabilirim çünkü gelir gelmez hemen heyecanla açtım. :P)  


Kutunun içinden her ay olduğu gibi yine Vanilya Magazin ve çeşitli katalog ve indirim kuponları çıktı. Bu ayki VanilyaClub notunun üzerinde bir de uğur böceği vardı. Daha sonra buzdolabımın üzerine yapıştırdım bu böcekçiği.. :)


Kutu içeriği bu ay da geçen ayki gibi tatmin ediciydi. Özellikle kutumdan 4 tam boy ürün çıkması sevindiriciydi.


Kutu içinden çıkan ürünler ise aşağıdaki gibiydi:


- Ann Yvette Pearl Powder Mask (Tam boy)
-Ann Yvette ayak kremi (Tam boy)
- You + Eye mineral pudra (Tam boy)
- Essie oje (Tam boy)
- Nuxe Body Gommage Corps Fondant vücut peelingi (Deneme boyu)
- Cosmed tüy azaltıcı serum (Deneme boyu)
- Cosmed tüy azaltıcı vücut losyonu (Deneme boyu)
- Dermokil Xtra şampuan (iki adet tester)

Ürünlerin tam boy fiyatları:


Ürünlerin detaylarına gelirsek. Yukarıda da görebileceğiniz gibi Ann Yvette markasının iki tam boy ürünü çıktı. Daha önce denemediğim bir markaydı. Son zamanlarda ismini sıklıkla duyduğum "inci tozlu" cilt bakım ürünlerine sahip bir marka bu.. Nihayet şu inci tozu olayını deneyebileceğim için mutluyum. Bakalım cildime nasıl gelecek. :D Kutudan yüz maskesi ve ayak kremi çıktı. Yüz maskesi ambalajının içinde 50 gr. inci tozu mevcut ve bir kullanımda sadece bir çay kaşığı toz kullanıldığından bu pakedin beni bayağı idare edeceğini düşünüyorum. Arkasında yazan bilgiye göre kullanımı şu şekilde: Bir çay kaşığı inci tozunu 1 tatlı kaşığı yumurta akı ile ile mayonez kıvamına gelinceye kadar karıştırıp yüzümüze sürüyoruz. 15-20 dakika bekletip yıkıyoruz. Ayak kremini ise şu an kullandığım ayak kremim biter bitmez kullanmaya başlayacağım. 


Kutudan çıkan Dermokil şampuan testerlarından birini geçtiğimiz hafta seyahatim sırasında kullandım. tek kullanımda pek bir şey anlamadım. Tek yazabileceğim saçımı gayet güzel temizlediği.. Nuxe vücut peelingini henüz kullanmadım, kullanınca yorum yapabilirim. Cosmed'ler hakkındaki hislerimi geçen ay LilaKutu'dan çıktıklarında yazmıştım zaten.. Okumak isteyen buraya bakabilir. 


Kutudan iki adet renkli kozmetik ürünü çıktı ve ikisi de tam boy! Birincisi Essie "My Place is Yours" oje, ikincisi You+Eye mineral pudra, No. 4501. Essie oje şansıma çok şeker bir pembe geldi, rengi çok hoş.. Pudranın ambalajı harika, tasarımına bayıldım. İçeriğinde Mica, Silica yanında parabenler bulunuyor. Paraben olması işi biraz bozdu diyebilirim ama yine de kullanacağım. Rengi bana biraz koyu geldi, yani yazın bronzlaşınca kullanabileceğim. Bakalım nasılmış..


İşte Mart VanilyaClub kutusu böyleydi. Dip not olarak VanilyaClub kutuları aylık 35TL.. Yani rakiplerinden oldukça pahalı.. Bunun yanında kabul etmem gerekir ki şu ana kadar elime geçen en enteresan ürünler de VanilyaClub kutularından çıktı. (Dianne Brill far, Alessandro gloss, evet sizden bahsediyorum) O yüzden pek çok kişinin aksine ben aylık 35TL'me kıyarak aboneliğime devam etme kararı aldım. Siz de VanilyaClub abonesi olmak isterseniz BU LİNKİ kullanarak olabilirsiniz.

3 yorum :

  1. çok güzel ürünlere benziyor:)
    hayırlı günlerde kullan inş.:))
    hayırlı günler,sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. üye olduğumz ayki ürünler geliyor değilmi? yoksa gelecek ay mı?

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Kübra.. sana da hayırlı günler. :)

    Selen, kutular genelde her ayın ilk haftası gönderiliyor. Ay içinde sipariş verildiğinde bir sonraki ayın kutusu geliyor diye biliyorum ama emin olmak için firmaya sormakta yarar var.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...