8 Şubat 2012 Çarşamba

VanilyaClub Şubat Kutusu

VanilyaClub Şubat kutum dün gelmişti, ben de taze taze bloga koymak istedim. :) Kutuyu açmadan elime alır almaz içinin dolu olduğunu anlayıp heyecanlandım, çünkü geçen aylardan daha ağırdı. Kutunun dış görünüşü geçmiş aylarla aynıydı, yani o yönden bir değişiklik yok. :D


Kutunun fotoğraflarını çekmeden dün açmıştım. O yüzden kutuyu açtığımdaki manzarayı tam yansıtamıyorum. Ama Sevgililer Günü için geçen aylardan farklı olarak sarı yerine aşağıdaki gibi kırmızı bir kurdele vardı, hoş bir görüntüydü. :) Ayrıca geçen ayki gibi VanilyaMagazin, ürün katalogları ve VanilyaClub ekibinden hoş bir not vardı. 




Kutuyu açtığımda göz bebeklerim büyüdü desem abartmış olmam. İçi dopdoluydu. Ayrıca Sevgililer Günü için minik kalpler de koymuşlardı.


Kutunun içindekiler şunlardı:

Dianne Brill Eye Lingerie göz farı (tam boy)
Down Under Naturals Nude şampuan (50ml mini boy)
Down Under Naturals Nude saç kremi (50ml mini boy)
Palmer's Cocoa Butter Formula vücut losyonu (50ml mini boy)
Vichy Aqualia Thermal nemlendirici (15ml mini boy)
Vichy Liftactiv sıkışlaştırıcı bakım kremi (3ml deneme boyu)
Vichy Liftactiv Serum 10 (3ml deneme boyu)
Alessandro Hands! Up Magic Manicure Complete el peeling'i (2 adet tester)
Britney Spears Radiance parfüm (tester)
Güllü oda parfümü (Sevgililer Günü hediyesi)


Ürünler hakkındaki ilk izlenimlerime gelirsek.. Şampuan ve saç kremini henüz kullanmadım ama boyları bana yeterli geldi. En azından tek kullanımlık değiller. Aynı şekilde Alessandro el peeling'ini de henüz kullanmadım. Hayatında hiç el peeling'i kullanmamış biri olarak enteresan olabilir. İki tester olması da hoşuma gitti. Palmer's Cocoa Butter vücut kremini hep duymuşluğum ve görmüşlüğüm vardır. Çabuk emilen, cildi nemlendiren ve aşırı yoğun olmayan hoş bir kakao kokusuna sahip bir krem.. Tam boyunu alabilirim çünkü beğendim. :) Britney Spears Radiance'ın kokusunu da beğendim, hiç ağır bir parfüm değil, özellikle sıktıktan sonra biraz bekledikten sonra kokusu daha da hoşuma gitti. Eşime koklattım, o da beğendi. Aklımın bir kenarında bulunacak.


Vichy kremleri de henüz kullanmadım. Liftactiv'ler deneme boyu zaten, bir iki kullanımlık. İki kullanımda bir cilt ürününün faydasını görmek zor. Oda parfümünü de beğendim, gül kokusunu oldum olası sevmişimdir. Kutunun uzak ara yıldızı ise Dianne Brill Eye Lingerie göz farıydı. Rengine ve yapısına beni aşık etti, yazısı bir makyaj örneği ile birlikte birazdan blogda olacak.


Ürünlerin tam boy fiyatları:


Sonuç olarak Şubat ayı kutusuna bayıldım. Verdiğim 35TL'yi sonuna kadar haketti, sadece beni tanıştırdığı Dianne Brill markasıyla bile gönlümü fethetti. VanilyaClub kutularında gelecekte daha fazla makyaj ürünü görsem hiç fena olmaz. Mümkünse böyle bilinmedik, potansiyel vaadeden markalar olsun. :D

VanilyaClub'a 35TL'ye üye olmak için bu linki kullanabilirsiniz.

2 yorum :

  1. bu sefer hakkını vermişler :D güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Evet bu sefer de 35TL'lik kutu gelmese iptali düşünüyordum, iyi ki iptal etmemişim. :) Çok sağol.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...