20 Mayıs 2012 Pazar

MAC Crew Highlight Powder (Hey Sailor!)

Bundan 10 gün kadar önce çıkan MAC'in Hey Sailor! koleksiyonundan bir lipglass, iki far, bir de highlight powder'ı almıştım. İlk olarak "Crew" highlight powder'ı tanıtmak istiyorum.


Crew, bana göre koleksiyonun en orjinal ürünü.. Bej hafif ışıltılı bir zemin üzerinde pembe, şeftali ve lila çizgilerden oluşuyor. Görüntüsü gerçekten çok şık..


Daha önce MAC'in bu şekilde çıkardığı pek çok aydınlatıcı/allıkta bildiğiniz gibi desenler aydınlatıcının/allığın dibine kadar gitmiyordu, sadece üst yüzeyde 1-2 kullanımlık oluyordu. 1-2 kullanımdan sonra desenler kayboluyordu. Crew'deki çizgiler ise dibine kadar gidiyor. Bu gerçekten sevindirici, zira çizgilerdeki renkler zemindeki bej ile karışarak bu ürüne bir özellik kazandırıyor. Öbür türlü sadece bej renkli bir aydınlatıcı çok sıradan olabilirdi.


Bu ürün MAC'e göre bir highlight powder, yani aydınlatıcı.. Ancak bence allık olarak rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün.. Swatchlarda her nedense kolumda bir türlü belirgin olmadı ancak yanağa uyguladığımda hafif ışıltılı, çok hoş doğal bir pembelik verdi.

Swatch
(Solda far fırçası ile, sağda parmak ile dağıtarak uygulanmış halini görüyorsunuz.. Üstteki flaşsız, alttaki flaşlı çekim)



Swatchlarda çok belli olmayan Crew yanakta şöyle duruyor (Flaşsız):


Aşırı pigmentli allıklardan çekinen kişiler bunu zorlanmadan uygulayabilirler. Hala MAC'lerde stok kalmış mıdır bilemiyorum ancak fiyatı 74TL'ydi. Ben severek aldım ve severek kullanıyorum, bu tür ürünler ilginizi çekiyorsa kesinlikle tavsiye ederim. :)

9 yorum :

  1. çok doğal duruyo çok sevdim:)

    YanıtlaSil
  2. pek belli olmuyor sanırım :/ ama görsellik açısından hoş; gel beni al diyor resmen :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. çok güzel canım bence de =) mac in koleksiyonları beni benden alıyo zaten her seferinde =) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. sana kesinlikle katılıyorum bende allık olarak kullanıyorum gayet de pembe duruyo bende aydınlatıcı olarak kullanılabilcek gibi değil :)

    YanıtlaSil
  5. Bu koleksiyonda en merak ettiğim parça buydu :) ama yoğunluğumdan dolayı gidip inceleyemedim :( güle güle kullan canım gerçekten çok hoşmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Şahane bir allık olurmuş benim için. :)

    YanıtlaSil
  7. haftasonu istanbula gidene kadar bu ürün bitmesse bende alıcam :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de çok beğendim, çok cici, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. Yorumlar için çok teşekkürler, beğendiğinize sevindim. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...