19 Mayıs 2012 Cumartesi

Flormar Jewel Gold Terracotta Pudra

Evet arkadaşlar, bu akşamki yazımın konusu Flormar'ın 2012 yazı için çıkarmış olduğu Jewel Gold koleksiyonundan Terracotta Melange pudra.. Flormar'ın aslında koleksiyon çıkarmasına pek alışık değiliz, bu bakımdan özel bronz ambalajlara sahip bu koleksiyon bana enteresan geldi. Koleksiyondan pudra, dörtlü göz farı ve bir de oje aldım. İlk olarak pudranın yazısını yazmaya karar verdim.


Koleksiyondan kısaca bahsetmek gerekirse, bir terracotta dörtlü far, iki terracotta üçlü far, dört ruj, dört gloss, dört oje, bir terracotta pudra ve bir tarafı eyeliner, bir tarafı rimel olan bir göz ürününden oluşuyor. Genel olarak mercan ve bronz tonların ağırlıklı görüldüğü bir koleksiyon.. Şu an tüm kiosklara geldi mi emin değilim ama ben Taksim Flormar mağazasından aldım.


Pudraya gelirsek.. Ben Flormar'ın terracotta pudra ve allıklarını çok seviyorum. Bunu görünce de kaçırmak istemedim. Aslında bu ürün de diğer Flormar terracotta pudraları gibi bronzer olarak adlandırılacak bir ürün.. 


Pudra içinde bronz, bej tonları yanında ayrıca çok az da koyu pembe bulunuyor. Açık tenlilerin de rahatlıkla kullanabileceği gerçekten hoş bir tona sahip. 


Jewel Gold terracotta pudra, diğer Flormar terracotta pudralar gibi ışıltılı bir yapıya sahip, o bakımdan yanakları pürüzlü olanlara çok uygun olmayabilir. Aşağıdaki yanak fotolarında fondötensiz cilde uygulanmış halini göreceksiniz. O yüzden özellikle flaşsız fotoğrafta sivilce izlerim oldukça belirgin görünmekte.. Normal hayatta bu kadar belirgin görünmüyorlar elbet ancak daha pürüzlü ciltlerde bu tür pürüzler iyice ortaya çıkacaktır.  

Swatchlar
(Sol yoğun sürülmüş, sağ dağıtılmış hali, ilk resim flaşsız, ikincisi flaşlı)



Yanakta
(ilk resim flaşsız, ikincisi flaşlı)



Fikir vermesi açısından elimdeki diğer Flormar terracotta pudralarla karşılaştırmalarını da eklemek istedim. Yine ilk resim flaşsız, ikincisi flaşlı çekildi. Soldan sağa Jewel Gold terracotta pudra, terracotta pudralar no.23 (iki renk karıştırılarak sürülmüş şekilde), no.25, no.26 ve no.27'yi görmektesiniz.



Jewel Gold terracotta pudranın fiyatı normal terracotta pudralardan biraz daha pahalı.. Normal pudralar 27,20TL'iken Jewel Gold 33,75TL.. Kaliteli ve yanaklarınıza ışıltı katacak bir bronzer arıyorsanız kesinlikle öneririm.




10 yorum :

  1. gerçekten de çok hoş durmuş yüzünde.Sivilce izini de göremediiim :D Maşallah cildin zaten çok güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) sivilcelerden kalan bir kaç delik mevcut ancak çok kötü değil.. Bu kadarıyla kurtardığım için şanslıyım.

      Sil
  2. ben de bugün bir ojesini aldım gerçekten harika bir seri olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. cok yakismis, gule gule kullan :)

    nedense benim bir onyargim var yani dunyanin en kaliteli urunu oldugunu bile bilsem bir flormar urunune 15 - 20 tlden fazla vermem sanirim. yani uste biraz daha verip mac ten ruj falan almayi tercih edebilirmisim gibi geliyor. ama belki cok hossa bu seri bir istisna yapabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar'a karşı çoğu kişi önyargılı sanıyorum ancak bence en kaliteli Türk markası ve ürünleri verilen paraya değiyor. MAC şu ara çok pahalılandı, şu an MSF'lerinin 70 küsüre satıldığını düşünürsek bu pudra için ucuz sayılır diyebiliriz. :)

      Sil
  4. Güzel bir ışıltısı var benim çok hoşuma gitti. Sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  5. Flormar'ın koleksiyon çıkartması enteresan geldi.Rakam olarak daha uygun olmalıydı bence.
    Sana çok yakışmış canım,yanakların da çukur felan göremedim, cildin gayet güzel.Güzel günler kullan canım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, normalde çukurlar pek görünmüyor ama yakın plan fotolarda çıkıyorlar, biraz moralim bozuluyor. :)
      Bana da koleksiyon olayı enteresan geldi, çok hoş ürünler çıkarmışlar.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...