15 Mayıs 2012 Salı

OPI Did you 'ear about Van Gogh

Son oje yazımı yazdıktan hemen sonra maalesef dibinden kırılan tırnağım yüzünden oje yazılarıma biraz ara vermek zorunda kaldım. Tırnağım biraz uzayınca tekrar oje yazılarına döneyim diyerek bu ojemi sürüp fotoğraflarını çektim ve akabinde bu sefer tırnağımın biri durup dururken ucundan bir miktar soyuldu. :( Nedir benim bu tırnaklarımdan çektiklerim? :/ Şimdi bol vitamin takviyesi ve tırnak sertleştiricilerle soyulan kısım gidene kadar, daha fazla soyulmasına izin vermemeye çalışarak tekrar uzatmaya çalışacağım. Bakalım başarılı olabilecekmiyim. 

Bu yazının konusuna gelirsek, OPI'nin Holland koleksiyonunun resimlerini gördüğümden beri bu koleksiyondan bir kaç ojeyi gözüme kestirmiştim. 6 renk sipariş verdim, diğer renklerin yazıları da tırnak durumum izin verirse gelecek. İlk olarak seçtiğim renkler içinde kısa tırnaklara en iyi gidecek olan "Did you 'ear about Van Gogh" rengini denedim.


Açık renkler genelde bana çok enteresan gelmez ama bu renk içinde hem gri, hem bej, hem haki tonlar barındırdığından değişik geldi. Benim tenimde bejden çok açık gri/haki gibi durdu. Pek çok bej ojem olduğundan buna memnun oldum elbette. :)



Bu, OPI'den denediğim ilk oje.. Yapısı biraz yoğun, resimlerde sadece tek kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Yerli ojeleri 3-4 kat sürmeye alışmış biri olarak tek kat yetmesi hoşuma gitti. Ayrıca hiç zahmetsiz bir şekilde çabucak kurudu. Kalıcılığı kötü değil sanıyorum, maalesef tırnağımın üst tabakası ojeyle birlikte soyulduğundan hemen silmek ve oraya buraya takılmasını engellemek için sertleştirici sürmek zorunda kaldım. :( 

Önümüzdeki günlerde Holland koleksiyonunun diğer ojelerini de deneyip yorumlamaya çalışacağım, şimdilik bu ojeyi sevdiğimi söyleyebilirim. Bilgi için OPI ojeler Facebook ve Gittigidiyor satıcıları tarafından sıklıkla satılmakta.. Fiyatları 27 ila 30TL arasında değişiyor.


4 yorum :

  1. Oyhh renk çok güzelmiş yahu bayıldım ♥
    Canım tırnaklarına menekşe yağı sürmeni tavsiye ederim. Hem soyuk soyuk olma sorununa iyi geliyor hem tırnak yüzeyini iyileştiriyor hemde tırnakları fazlasıyla sertleştiriyor. Menekşe yağı kullanmadan önce benimde tırnaklarım çok sorunluydu. Oje postlarımda tırnaklarımın durumunu görmüşsündür. O hale menekşe yağı + neutrogena el ve tırnak bakım kremi sayesinde geldiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerin için çoook teşekkür ederim. Senin tırnaklarına bayılıyorum, gerçekten güçlü ve pürüzsüz görünüyorlar. Yazdıklarını hemen alıp deneyeceğim, umarım aynı sonuçları elde edebilirim. :D

      Sil
  2. ojenin ismine cok guldum yaa :)) oje isimleri konusunda cok basarılılar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha dimi çok esprili isimler buluyorlar.. Şu oje isimlerinde sürekli kullandıkları Suzy kim cidden merak ediyorum. :P

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...