22 Mayıs 2012 Salı

MAC Jaunty ve Feeling Fresh Farlar (Hey Sailor!)

MAC Hey Sailor! koleksiyonundan aldıklarımdan son olarak Jaunty ve Feeling Fresh farları tanıtmak istiyorum. Bu farların ambalajları da yine Hey Sailor! özel tasarımına sahip..



Feeling Fresh gerçekten ambalajında muhteşem görünen canlı ve ışıltılı bir çimen yeşili.. Resimlerde maalesef muhteşemliğinin bir kısmını kaybediyor. Yani mutlaka canlı olarak görmeniz gereken bir renk.. 


Jaunty ise ışıltılı açık bir bej rengi.. Bu aslında aydınlatıcı olarak kullanılabilecek bir renk.. Göz pınarlarında ve kaş altında harika olacağını düşünerek aldım.


Feeling Fresh ambalajında gerçekten harika ancak far bazı olmadan uygulandığında fazla renk vermemesiyle sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Farın yapısı biraz kuru ancak iyi bir far bazı üzerinde gayet güzel renk veriyor. Jaunty de aşırı pigmentli bir far değil ancak kaş altında kullanmak açısından aşırı pigmentli olmaması daha iyi.. 

Swatch (Urban Decay Primer Potion üzerine)
(Üst flaşsız, alt flaşlı)



Ayrıca bu farlarla örnek bir göz makyajı da yaptım. Normalde Jaunty'i aydınlatıcı olarak almıştım ama göstermek açısından gözün iç tarafında kullandım. Alt ve üst  göz kapağının genelinde ise Feeling Fresh var. Baz olarakta Urban Decay Primer Potion kullandım. 



Flaşlı


Koleksiyondaki farların fiyatları 45TL.. Küçük bir far için fazla gelebilir ancak yine de canlı yeşilleri seviyorsanız mutlaka Feeling Fresh'e bakmanızı tavsiye ederim. :)

6 yorum :

  1. Off o yeşil olanın güzelliği ne olacak :) Bide ben sana bu tonlarda makyaj ile mor tonlarda çok yakıştırıyorum, yeri gelmişken söyliim dedm :) Öperimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeşil muhteşem :) morla da güzel olabilir tabi ki.. ben de öptüm canım, yorum için teşekkürler :D

      Sil
  2. ya ben bayıldım desem yine! harika ötesi kuzum! Ya Urban Decay i nasıl getırtıyosun Cansum? Far paletlerini beğeniyorum ben de ama yok kii :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Urban Decay'lerimin çoğunu yasaktan önce yurtdışından almıştım. Son bir kaç paletimi bir arkadaş vasıtasıyla getirdim. Keşke Türkiye'ye gelse de almak için kırk takla atmaktan kurtulsak dimi :)

      Sil
  3. Urban Decay ne zaman gelir acaba ve geldiğinde 2 katı fiyata satılır mı? Tr'de Sephora'ya girdiğimde sinir krizi geçiriyorum,çoğu ürün yurtdışı Sephora fiyatlarından uzak fiyatlara satılıyor maalesef. Bana da beklerim:
    http://beautifulandsweets.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman geleceğini bilmiyorum, umarım firmanın biri farkına varır da getirir. Sephora konusunda haklısın, özellikle Benefit vs. çok pahalıya satılıyor. Urban Decay'in fiyatları getiren firmaya göre pahalı ya da uygun olabilir. Gratis'in getirdiği markalar genelde çok uygun fiyata satılıyor. O nedenle Gratis getirirse fiyatı uygun olur diyorum. Blogunu takibe aldım. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...