18 Mayıs 2012 Cuma

LilaKutu Mayıs Kutusu

Dünkü VanilyaClub yazımdan sonra bu sefer LilaKutu Mayıs kutusu yazımla karşınızdayım. :)


Mayıs kutusu yine dolu sayılabilecek bir kutuydu. İçinde 1 adet tam boy ve 8 adet deneme boy/tester ürün bulunuyordu.


Kutu içindekiler

* Aveseena Olive Leaf & Oat Dry yüz maskesi (deneme boyu)
* Clinians SPF10 güneş sütü (deneme boyu)
* Nature of Beauty oje çıkarıcı mendil (tam boy)
* Ozoxlive Profesyonel cilt bakım jeli (5 adet tester)
* Bioderma Node Fluid şampuan (tester)
* Good & Health el kremi (tester)
* Bioderma Node sıvı şampuan (tester)
*Aura by Swarovski parfüm (tester)
* Golden Rose Ultra Rich ruj (tester, palet şeklinde ve fırça ile)
* Serengeti zahter çayı (1 içimlik)


Ozoxlive profesyonel cilt bakım jeli sanıyorum geçen aylarda LilaKutu'dan çıkan Oxyload tarzı bir ürün.. Bu ürünler çok kötü kokuyorlar ve genelde çok ağır bir hisleri olduğundan yüzümde kullanmıyorum. Kaldı ki bu ürün bir blogger arkadaşımın cildinde sivilcelenme yapmış. O yüzden bu jeli de Oxyload gibi ellerimde kullanmayı düşünüyorum. Good & Health Olive Ozone krem zaten bir iki kullanımlık bir tester.. İlk sürüldüğünde belli belirsiz o kötü ozon kokusu geliyor ama kısa sürede geçip yerini nareciyemsi bir kokuya bırakıyor. Ayrıca kupkuru ellerimi de yumuşacık yaptı, tam boyunu almayı düşünebilirim.


Aveseena Olive Leaf & Oat Dry yüz maskesi daha önce LilaKutu blogger etkinliğinde verilen hediye kutudan çıkmıştı. Kullanmaya hala fırsatım olmadı, zaten evde de kullanılacak çok maske birikti, bunları yavaş yavaş kullanmaya başlayacağım. Kullandığımda da yorumları gelecek. Clinians güneş sütü bir deneme boyu için 30ml'lik cömert bir boyuta sahip. Tek sorunu ise SPF10 olması. Ben genelde SPF15'ten aşağı güneş koruması kullanmıyorum maalesef. :( Bioderma Node sıvı şampuan ise enteresana benziyor, seyahatlarımda kullanılmak üzere diğer testerlarımın arasına koyacağım.


Aura by Swarovski VanilyaClub Mayıs kutusundan da çıkmıştı. Güzel bir koku.. Nature of Beauty oje çıkarıcı mendiller ise çantaya atıp oraya buraya götürmek için birebir. Golden Rose Ultra Rich Color rujun ise resimde görüldüğü şekilde 4 renk tester paleti geldi. Bu rujları ayrı bir yazıda ele alacağım.

Ürünlerin tam boy fiyatları kutu içinden çıkan karta göre şöyle:


İşte Mayıs LilaKutu'su böyleydi. Kimisi kutuyu beğendi, kimisi beğenmeyip aboneliğini iptal ettirdi. Ben ise nötrüm. Evet, içeriğinde genel olarak çok enteresan ürünler göremedim. Ayrıca daha fazla renkli kozmetik görmek isterim. Yine de aboneliğimi iptal ettirecek kadar kötü bulmadım.

Siz de LilaKutu'ya ayda 19TL'ye abone olup her ay bu tür bir kutu almak isterseniz BU LİNKİ kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...