1 Mayıs 2012 Salı

Golden Rose Magnetic oje No.05

Golden Rose Magnetic ojelerini çıkaralı ve ben bu ojeyi alalı bir kaç ay oldu ancak şu ana kadar oje sürmediğimden deneyememiştim.


Ben bordo olan 05 rengini tercih ettim. İlk kez kullanacağımdan uygulamanın zor olacağını düşünmüştüm ama çok kolaydı. Kıvamlı olan ojenin tek katı son derece yeterliydi. Ojeyi sürdüm üzerinde kutu içinden çıkan mıknatısı biraz beklettim, oldu. :) Üstelik çabucak kurudu.. :)


Ben bu şekili tercih ettim. Mıknatısı tutuş yönüne göre düz ve enine de şekil oluyor.


Oje için orta dayanıklılıkta diyebilirim. İki gün ev işlerine gayet iyi dayandı ancak stresli bir futbol maçı sonunda tırnaklarımın birinden azıcık soyuldu. 

Fiyatını net hatırlamıyorum, fişini atmışım. Sanırım bir iki rengini daha alabilirim çünkü çok hoş bir görüntüsü var. Kısaca memnun kaldığım bir ürün oldu. :)

3 yorum :

  1. keşke ben de bu anlattığınız kadar kolaylıkta yapabilsem,kaç tane manyetik aldım,hepsi de duruyor,ellerim sürekli titriyor,mıknatıs değiyor ve sil sür sil sür bıkıp pes ediyorum sonunda =D
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. şu manyetik ojeleri süremeyen tek beceriksiz benim sanırım :) Yok anacım olmuyoor olmuyoor. Her bir tırnağımın çizgisi ayrı yere bakıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Yorumlarınız için teşekkürler. :) Gerçekten şaşırdım, ben normalde oje sürerken çok zorlanırım ama bunda hiç zorlanmadım. Acemi şansı mıydı acaba? :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...