1 Mayıs 2012 Salı

Flormar Dörtlü Far No.405

Ben bu yazının fotoğraflarını çektikten sonra Flormar markası ile ilgili bazı gelişmeler oldu. Bunlara blogda pek girmek istemiyorum ancak ilgili yazıyı BURADAN, Flormar'ın cevabını ise BURADAN okuyabilirsiniz. Ben bu konuda ayrıca yorum yapmıyorum. Yorumu size bırakıyorum.

Gelelim Flormar 4'lü far No.405'e.. Turkuaz, yeşil, kahve ve mor renklerden oluşan oldukça enteresan bir dörtlü far kendisi.. 


Farlar için ne çok ışıltılı, ne de mat diyebilirim. Yumuşak yapılı, pigmentli ve kolayca başka renklerle karıştırılabilir kalitedeler. Biraz toz toz olabilir ve sürerken göz altına dökülebilir bir yapıları var.


Swatchlar
(Üst flaşsız, Alt flaşlı)



Renkler dediğim gibi enteresan.. Şahsen dörtlü palet yapsam birbiriyle alakasız gibi görünen dört rengi bir araya getirmeye çalışmazdım ancak uygulaması o kadar da kötü olmadı sanki. En alakasız gibi görünen renk kahverengiydi. Bildiğiniz gibi genelde tanıttığım far paletlerinin göze uygulanmış hallerini de gösteriyorum. Bu paletteki kahverengiyi nereye sıkıştırırım diye düşünürken crease'de denedim, bayağı değişik oldu. Bilmem siz ne düşünürsünüz. :P Gözün iç kısmında yeşili, orta kısmında turkuazı, dış kısmında ise moru kullandım.



Bu farı Kozmoda.com siparişimle almıştım. Kozmoda.com'daki fiyatı 12TL, Flormar'ın sitesinde ise 13,05TL.. Ayrıca iki rengini daha aldım, onların yazılarını da daha sonra yazacağım.

Sonuç olarak fiyatına göre gayet kalteli bir far paleti. Diğer aldıklarımı da denemek için sabırsızlanıyorum. :)

12 yorum :

  1. makyajını çok beğendim çok farklı olmuş gerçekten ve hiç de sırıtmamışlar güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. yaa git takma kirpikli seni :) canım maşallahı var kirpiklerinin napsın millet :) çok güzel bir makyaj olmuş. flormarın bu 4lü paletlerini ben sevmesem de güzel durmuş sende.

    YanıtlaSil
  3. Bayildiiiiiim Cansu, yemin ederim yarin ilk isim olacak bu far! Tabii harikalar senin becerinle sekilleniyor o ayri :) Emegine saglik, pek guzel olmus yahu :))

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuş bence ;) Bu 4 renkle ancak bu kadar güzel bir makyaj yapılabilirdi ! Flormar'ın olayını da akşam öğrendim ama hiçbirşey hissetmedim . Mac kullanıyorlarsa da bu suç mu yani,insanlar görerek alır renkleri ürünleri olur biter :) Böyle bir olay olmuş diye severek kullandığım Flormar ürünlerimden vazgeçecek değilim :D

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım bu makyaja, bu farı görüp geçerdim hep şimdi gözümde bi değerlendi sayende ;)

    YanıtlaSil
  6. aaa bide blogger olcak bizi kandırmaya utanmıyormusun sen hanııım bal gibi takma kirpik işte :D ayy ne insanlar var te allam yaa ! mükemmel olmuş şahsen görsem almam ama makyaja bittim !

    YanıtlaSil
  7. evet flormar'ın yaptığı pek hoş olmamış. hele yorumun silinip ürünün fotoshoplanmasına inanamadım.

    ama diğer kozmetik markalarının da bu tarz hilelere sıklıkla başvurduğunu düşünüyorum. tek yıkamayla saçlarınızı pasparlak yapacağını iddia eden şampuan reklamları, tek boyamayla anadan doğma sarışın gibi duracağınıza sizi ikna etmeye çalışan saç boyası reklamları, kat kat takma kirpikli gözleri rimellerin bu hale getirdiğine bizi inandırmaya çalışan maskara reklamları çok mu masum?

    flormar'ın bu durumu facebook sayfasına koyup herkesle paylaşması çok talihsiz olmuş o kadar.

    YanıtlaSil
  8. Yorumlar için çoook teşekkür ederim. :)

    Ayrıca desteğiniz içinde teşekkür ederim, bu ara bir deli dadandı, her yazıma enteresan yorumlar bırakıp duruyor. :)

    Flormar'ın yaptığını her firma yapıyor, katılıyorum. Hatta MAC'in koleksiyon fotoğrafları bile ağır Photoshop'tan geçerek bize geliyor. O yüzden ayıplamadım ancak yine de keşke bu olay ortaya çıktığında tavırları farklı olsaydı.. Yine de ürünlerini seviyorum ve almaya kullanmaya devam edeceğim tabi ki. :)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel olmuş makyajın. bu renk geçişlerini keşke ben de becerebilsem :/

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim. enguzelhikayem, renk geçişleri çok zor değil aslında, iyi bir fırçayla kolayca yapılıyor. :)

    YanıtlaSil
  11. gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş. teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...