26 Mayıs 2012 Cumartesi

Pastel "Naneli" Parfümlü Oje ve Yeni Parfümler

Bu hafta içinde Pastel'den içinde son çıkan kokulu ojelerinden nanelisinin ve 3 parfüm tester'ının bulunduğu çok şeker bir paket aldım. Özellikle bloglardaki basın bültenlerini ve Pastel'in kendi sitesinde gördüğüm duyuruyu gördüğümden beri parfümlü ojelerini merak ediyordum. Biliyorsunuz son zamanlarda ojelere sarmış durumdayım. 


Kutumdan "naneli" oje çıktı. Naneli her şeyi seven bir insan olduğumdan mutlu oldum tabi.. Ojenin rengi son zamanlarda oldukça popüler olan "mint yeşili".. Şişesinde içinde çok ince ışıltılar görünüyor.


Ojenin şişesinin Pastel'in diğer ojeleriyle karşılaştırıldığında oldukça ufak olduğu söylenebilir. Yapısı yoğun bir oje ancak tam rengini vermesi için 2-3 kat sürülmesi gerekiyor. 3 katta renk garanti oluyor. Küçük fırçalı olması ve yapısının yoğunluğu nedeniyle sürümü biraz zor. Tek katta bir türlü düzgün olmuyor, alacalı bulacalı bir görüntüsü oluyor. İkinci kat sürüldüğünde görüntü düzeliyor. Şişesinde ışıltılı görünmesine rağmen nedense tırnağa sürüldüğünde o ışıltılar kayboldu. Aşağıda gördüğünüz 3 kat uygulanmış hali.. İlk resim flaşsız, ikincisi flaşlı..



Ojenin kokusuna gelirsek.. İlk sürüldüğünde içinde çok belirgin olmayan bir nane kokusu ile karışık normal oje kokusu alıyorsunuz. Oje kuruduğunda o kötü oje kokusu kayboluyor ve geriye hafif bir nane kokusu kalıyor. Şunu belirtmeliyim, nane kokusu gerçekten hafif.. Tırnaklarınızı koklamadığınız sürece alamıyorsunuz. Ayrıca koku kalıcı değil.. Şu an ojeyi sürdüğümden itibaren tam 24 saat geçmiş durumda ve nane kokusu hiç kalmadı. Bunun yanında ellerim oje kokmadığı için gayet memnunum.


Parfümlerden de kısaca söz edersem.. Yazının başında belirttiğim gibi 3 tester geldi: Pastel Super Star, Sun Queen ve Rock Chic.. Koku tanımlamakta süper sayılmam, baştan söylemek istiyorum. Yine de elimden geldiğince kokuları tanımlarsam Super Star bana hitap eden bir koku değil, üzerinde yazan içeriğe göre meyvemsi olması gerekir ancak bana daha çok baharatlı gibi geldi nedense.. Sun Queen için tam bir meyve parfümü diyebilirim. Oldukça tatlı, daha çok şeftaliye çalan bir kokusu var. Üç koku arasında en çok Rock Chic'i sevdim.. Çiçeksi bir koku ve ben çiçeksi kokuları çok severim. :)

Parfümlerin fiyatı hakkında hiç bir fikrim yok ancak parfümlü ojeleri bugün Beyoğlu Erkul Kozmetik'te 2,45TL'ye satılırken gördüm. Greyfurtlusu, tarçınlısı ve kahveli çikolatalısı da harika görünüyordu, onları da bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum. 

Pastel'e gönderdiği bu sevimli kutu ve beni tanıştırdığı ürünler için teşekkür ederim. :)


Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...