4 Mayıs 2012 Cuma

Golden Rose Multicolor Diamonds Lipgloss'lar 02, 04 ve 10

Bu ara bildiğiniz gibi yerli markalardan gidiyorum. :) Bugünkü yazımda da Golden Rose Multicolor Diamonds Lipgloss'ları tanıtmak istiyorum. Bu glossların bende 3 rengi var: 02,04 ve 10..


Golden Rose Multicolor Diamonds glossları almamın başlıca nedeni içindeki ışıltıların güzelliğiydi. Gerçekten de harika ışıltıları var ama Multicolor denince ışıltılarının renk değiştireceğini düşünüyorsunuz, öyle bir şey yok maalesef.. Neredeyse her lipgloss gibi yapış yapış bir yapıları var, ama tabi alışkın olduğumdan bu benim için bir sorun değil. Ayrıca rahatsız edici bir koku algılamadım. Bunun yanında ambalajlarından pek hoşlandığımı söyleyemem. Maalesef ambalaj çok ucuz görünüyor ve kapağı dikkatli kapatmazsanız tam oturmayabiliyor. Ürünün fırçası fena değil, genelde plastik fırçalı uçları sünger uçlara tercih ediyorum çünkü sürmesi daha kolay oluyor.  Bu da plastik fırçaya sahip bir gloss..


Aldığım renklerden 02 numaralı olanı, içinde pembe ışıltıları olan uçuk pembe, 04'ü içinde kırmızı ışıltıları olan kırmızı ve 10'u içinde yine pembe ışıltıları olan fuşya pembe olarak tanımlayabilirim. Özellikle 02'nin ışıltıları muhteşem, resimlerde sönük çıkmış, normalde çok daha göz alıcı görünüyor. Kırmızı olanın yapısı sanki daha yoğun ve daha iyi renk verir nitelikte.. Pembe olanların taban rengi biraz şeffaf.. 

Soldan sağa: 04, 02, 10

Swatchlar
(Soldan sağa: 10, 02, 04)
(Üst flaşsız, Alt flaşlı)



02

10

04

Favorin hangisi diye soracak olursanız 02 derim ama 04 olan kırmızı da hiç fena değil.. Bu glossları bir kaç ay önce Dia indiriminden 8,90TL'ye almıştım. Normal fiyatı 10TL'nin üzerinde sanıyorum. Gloss seviyorsanız ve ambalajın ucuz görünmesi sizin için önemli değilse tavsiye ederim.

3 yorum :

  1. kırmızıya bayıldım , offf okadar çok rujum var ve hiç sürmezken neden aklıma sokuyorsun ;) şaka bir yana aklım kaldı iyimi:) alayım bir tane;)

    YanıtlaSil
  2. Ben de de var evet ambalajı hiç şık değil dudak ta yapış yapış yapıyor haklısn ama renkler süperr..
    bu da benim bloğum ben de beklerim

    http://berrinnsbeautybag.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Yorumlar için teşekkürler. :)

    Yıldız, neyse ki ucuz fiyatlı bir ürün, o yüzden kendimi çok suçlu hissetmiyorum. :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...