26 Mayıs 2012 Cumartesi

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss No.510 Radiant Rose

Rossmann'da geçen ay bir iki günlüğüne %50 Max Factor indirimi olmuştu. Ben de bu fırsattan yararlanarak bazı ürünler almıştım. Bunlardan biri de Max Factor Lipfinity Colour & Gloss serisinin 510 numaralı Radiant Rose rengiydi.


Ürünün bir tarafı likit ruj, diğer tarafı gloss.. Ruj kısmı biraz lipstain'leri andırıyor, kuruduğu zaman çıkarması bir hayli zor.. Zira kolumda swatchladıktan sonra çıkarmak için bir hayli uğraştım kendisini.. Gloss kısmı ise renk değil, sadece ışıltı veriyor. 

Aldığım Radiant Rose renginin ruj kısmı çok hoş, orta koyulukta bir pembe.. Ne çok canlı, ne de çok sönük bir rengi var. İçinde hafif ışıltılar mevcut ancak kuruduğunda mat bir görüntü alıyor. Gloss kısmı ise uçuk pembe ışıltılardan oluşuyor.

Swatchlar
(İlk resim flaşsız, ikinci flaşlı)



Dudakta
(İlk resim sadece ruj ile, ikinci resim ruj üzerine gloss ile)



Lipfinity'ler yanılmıyorsam Max Factor'ün kalıcı ruj serisiydi, Colour & Gloss'lar da onun bir çeşidi denebilir. Kolumda swatchladığımda ruj gerçekten bir hayli kalıcıydı ancak dudağımda bu ürün çok dayanmadı diyebilirim.  Yaklaşık 4-5 saat dudağımda tuttum. Bir şeyler yedim, içtim.. 5 saatin sonunda rujun bir kısmı dudağımdan soyulmuştu. (Ürün kesinlikle bulaşma yapmıyor, çıkacağı zaman da soyularak çıkıyor.) Bu tür ürünler dudağımı feci kurutur ancak gloss'u sayesinde kuruma yapmadı. Keşke daha fazla dayansaydı. :( 

Rossmann'dan alırken bu ürün 22,45TL'idi ancak tabi bu %50 indirim ileydi. Normalde 40 küsür TL fiyatı var sanıyorum. Bence kesinlikle indirimsiz fiyatına değmez ancak %50 indirimle görürseniz bir bakmanızı öneririm.

4 yorum :

  1. yorum yapmışım gibi hatırlıyordum ama yapmamışım galiba akşam can bonomo telaşından :)
    böyle bir ürün oriflame da vardı.
    çok kalıcı ama ruj tarafı kupkuru yapıyor dudağı glossunu sürünce iyi oluyordu.
    bir süre sonra dudağı kurutuyordu ama pek benlik değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Oriflame'inkini ben de denemiştim. Bunun yapısı daha yoğun ve ruj gibi.. Benim de dudağım çabuk kurur, bu ürün pek kurutmadı ama Oriflame gibi kalıcı da değil maalesef :(

      Sil
  2. Bundan bende 18 liraya buldum indirimde severek aldım. Dediğin gibi elimde denedim baya uzun süre geçmedi, ama henuz dudağımda denemedim. Bende 510`u aldım. Resimde nar çiçeği gibi bi renk çıkmış ama daha hoş bi pembe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel günlerde kullan. Evet nar çiçeği gibi durmuş ama aslında orta koyulukta bir pembe.. Rengi çok güzel :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...