24 Nisan 2013 Çarşamba

Golden Rose Style Liner Metallic No.05


Metalik, renkli, değişik eyeliner'ları seviyorum. Bu sevgimin nedeni bu ürünlerle çok kolay makyaj yapılabilmesi.. Fara gerek olmadan eyeliner'ı sürüp, rimelleyip çıkabiliyor, bu şekilde de renkli bir makyaja sahip olabiliyorum.

Geçtiğimiz günlerde Golden Rose'dan gelen paket içinden Style Liner Metallic serisi eyelinerların 05 numaralı rengi çıktı. Bu seriyi daha önce denememiştim, böylelikle deneme şansı buldum. Öncelikle ürünün ambalajına bakalım:



Benim düşünceme göre ürünün ambalajı gayet güzel.. Kutusu hakkında pek fikir yürütemeyeceğim ancak eyeliner'ın metalik görünümlü ambalajı hiçte ucuz durmuyor. Golden Rose'un eski eyeliner ambalajlarını düşündüğümde oldukça büyük bir gelişme olduğunu söyleyebilirim. 

Ürünün fırçası ince, sürerken bir zorluk yaşatmıyor, ince çizgi çekilebiliyor. Daha önce likit eyeliner tecrübesi olanlar sorun yaşamayacaktır. Tecrübesi olmayanlar sürerken biraz zorlanabilir.


Bana gelen 05 numara yukarıda da görüldüğü üzere lila/mor, metalik bir renge sahip. Ürün kolaylıkla rengini veriyor. Yani renk vermeyen üzerinden 50 kere geçilmesi gereken eyeliner'lardan değil.. 



Kalıcılığı gayet iyi.. Sabah sürdüğüm eyeliner akşam işten döndüğümde hala olduğu gibi yerinde duruyordu. Bu açıdan benden tam not aldı.

Kısaca bu seri oldukça dikkatimi çekti diyebilirim. Dürüst olmam gerekirse ürünü elime biraz önyargılı almıştım ama hiçte kötü çıkmadı. Başka renklerinden de alacağım sanıyorum.

Fiyatı 10TL civarı sanıyorum, belki küçük kozmetikçilerde daha ucuza bulunabilir.

* Ürün firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır

7 yorum :

  1. Ben de çok beğendim bu eyelinerı. Pembesi de var bende ama o mor kadar kendini göstermiyor. Rengi çok açık olduğu için.

    YanıtlaSil
  2. Rengi nasıl güzel, tam baharlık ♥

    YanıtlaSil
  3. Rengi harikaymış. Sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  4. Rengi harikaymış *-* En kısa zamanda aynı rengindne alacağım sanırım

    YanıtlaSil
  5. Golden Rose online store'dan alacaklarım listesine bir yenisi daha eklendi :)

    YanıtlaSil
  6. ne kadar güzel sürmüşsün, bu fırçalarla kuyruk yapmayı beceremiyorum ben :/

    YanıtlaSil
  7. Rengine bayıdlım. Tek kelimeyle muhteşem. Siz de çok muntazam sürmüşsnüz. Zaten yaptığınız makyajlar takdire şayan. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...