29 Nisan 2013 Pazartesi

China Glaze Glitz Bitz'N Pieces


China Glaze geçtiğimiz aylarda içinde çeşitli renk, boyut ve şekillerde parçacıklar bulunan şeffaf ojelerden oluşan Glitz Bitz'N Pieces koleksiyonunu çıkartmıştı. Bu koleksiyondaki ojelerin ortak tarafı siyah renkli parçacıkların aynı olması, farkı ise her birinin içinde ayrıca farklı renklerde parçacıklar olması..

Bu koleksiyondan üç oje almakla yetindim: Scattered & Tattered, Mosaic Madness ve Graffiti Glitter..



Scattered & Tattered içinde çeşitli boyutlarda mat siyah ve metalik kırmızı altıgenler ve siyah çubuk parçacıklar bulunan şeffaf bir oje.. Aşağıda Golden Rose Fantastic Color 187 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Mosaic Madness, yukarıda Scattered & Tattered için yazığım tanıma yakın.. İçindeki siyah parçacıklar aynı, sadece kırmızı yerine içinde mavi metalik altıgenler bulunuyor. Aşağıda Catherine Arley 261 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak Grafitti Glitter, bu oje de aynı, sadece içindeki altıgenler metalik yeşil renkte.. Aşağıda Golden Rose Fantastic Color 199 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Ürünün içindeki parçacıklar çok yoğun olduğundan şişeden kolayca alınıyorlar. Bir tek büyük altıgenler her tırnağa gelmiyor. Elbette çıkartması biraz zahmetli ancak folyo yöntemiyle hemen çıkıyorlar.

Aldığım ojeleri genel olarak beğendim ve farklı buldum, farklı farklı ojeler üzerine uygulanıp farklı sonuçlar elde edilebilir.

Mosaic Madness'i fuardan almıştım, diğer ikisini ise Tanaçan'ın web sitesinden aldım. Kozmetik Site'de bu ojeleri bulabilirsiniz.

6 yorum :

  1. ah bayıldım ben bu koleksiyona! fuarda denemiştim sarı üstüne mavi, Fenerbahçeli oldum :) sahip olmayı çoook istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarı üstüne lacivert çok iyi fikirmiş, kısa zamanda deneyeceğim. :)

      Sil
  2. baz ojelerle uyumlarına bayıldım. ne güzel renkler seçmişsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Tırnak yapınızı çok beğendim. Ojeyi gösteren en önemli unsur bence :) Çok güzel görünüyorlar.

    http://birsandikruj.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...