31 Temmuz 2012 Salı

Yeni renkli lens: Beaucon Shimmer Green

Honeycolor.com'dan yaptığım lens alışverişimden şu linkte bahsetmiştim. Bugün de aldığım lenslerden biri olan Beaucon Shimmer Green'i tanıtmak istiyorum.

Lensler aşağıdaki ambalajda geldiler..


..ve tasarımları şu şekilde:


Görüldüğü gibi üç renkli bir lens.. Haresi ve ortasında sarı boyalı bölümü var. Benim koyu kahverengi gözlerimde koyu yeşil durdu. Çok doğal bir lens diyebilirim. Ayrıca gözlerimi de doğal bir şekilde büyük gösterdi. Çok beğendim..







Doğal olmalarının yanında bu lensler oldukça rahat.. Sabah takıyorum, akşama kadar sorunsuz gözümde kalıyorlar. Sadece çıkartmama yakın hafif kuruma olmaya başlıyor ancak gözü rahatsız edecek derecede değil.

Honeycolor.com'da bu lensler 25$'a satılıyor. Yıllık lens için fiyatı çok uygun.. Uygun fiyata doğal lens arayanlar için tavsiye ederim.

58 yorum :

  1. ayyyy çok doğal olmuşş çok beğendimm sana da çok yakışmış Cansu cum , gözlerini cidden daha büyük göstermiş dediğin gibi . güle güle kullann :)

    YanıtlaSil
  2. Valla fiyatına göre hakkaten çoook doğal durmuş,güle güle kullan tekraar Cansu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, bu kadar doğal olacağını hiç tahmin etmemiştim

      Sil
  3. Gerçekten çok doğal durmuş :)) diğerlerini de merakla bekliyorum , güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Diğerlerinden bazıları bu kadar doğal değil ama enteresanlar :)

      Sil
  4. Başka biri gibi olmuşsun! Bayıldım buna da!

    YanıtlaSil
  5. çok güzel twitterda da dediğim gibi, gülegüle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet ben de çok sevdim.. hatta en sevdiklerim bu lensler oldu

      Sil
  6. Cok dogal görünüyor, cok yakisimis! Bayildim!!

    YanıtlaSil
  7. özlemiştik lens yazılarını. çok hoş durmuş, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, daha sık lens yazısı yazmaya çalışacağım :)

      Sil
  8. güle güle kullan cok hoş bende bu lenslerden edinmek istiyorum yalnız merak ettiğim bir konu var aldığımız andan itibaren mi kullanma süresi 1 yıl yoksa açıp ilk kullanımdan sonramı 1 yıl merakımı giderirsen cok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıldıktan sonra ömürleri 1 yıl. Açılmadan üzerindeki son kullanım tarihine kadar duruyor. Benimkilerin son kullanım tarihi 2015 mesela..

      Sil
    2. teşekkürler

      Sil
  9. çok güzel lütfen blogunu kapama senden başka dürüst firmalara yalakalık yApmayan harbi biri görmedim canim dobralığın doğallığın seni digerlerinden ayiriyor.
    Ayrica bakiyorumda parasi olan şişko embesiller bile blogger olmuş kilo verselerfe öyle bu işlere girseler göz zevkimiz için daha güzel olacak:)
    Seni tebrik ediyorum severek takip ediyorum canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Bir ara blogu kapatma düşüncem vardı ancak şu an vazgeçtim. Daha az yazı girebilirim ancak blogu kapatmayacağım.

      Sil
  10. çoookk yakıştırdım canım sana :)

    YanıtlaSil
  11. slmlar cansu hanım çok güzel gri renginide aldınızmı acaba? bende düşünüyorum ama görmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gri rengini almadım ama düşünüyorum çünkü gördüğüm resimlerde çok doğal duruyor.

      Sil
  12. :Dbişey sorabilirmiyim, acaba kaç günde geldi lenslerin? ayrıca çokta yakışmış lenslerin:) zevkle kullan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 günde geldi. Oldukça hızlıydı. :) çok teşekkürler

      Sil
  13. bende çok beğendimmmm.fiyat çift lens için mi 25$ acaba.İngilizcem biraz kıt da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çift fiyatı 25$ :)

      Sil
    2. kargo ve gümrüğe de ücret ödemediniz mi?onlar ne kadar toplamda ne kadara maal oldu.25$ çok uygunmuş gibi duruyor ama bunları da açıklarsanız insanlar ona göre alışveriş yapar?

      Sil
    3. Kargo ve gümrüğe ücret ödemedim. 100$ üzerine bedava gönderim seçeneği vardı. Zaman zaman da tüm siparişlere bedava gönderim seçeneği sunuyorlar. Çok adetli alımlarda gümrük sorunu olabilir.

      Sil
  14. Cansu Hanım merhaba,ben yeşil gözlüyüm ama açık değil elaya yakın bir yeşil.Gözlerimi lacivert gösterecek bir lens almak istiyorum.Türkiye'de bulabileceğim hangi marka ve rengi önerirsiniz?Daha önce hiç lens kullanmadım için sizin fikrinize ihtiyacım var.Ayrıca bloğunuzu da çok beğenerek takip ediyorum ve makyajlarınıza ve kirpiklerinize bayılıyorum.Emel

    YanıtlaSil
  15. Cansu Hanım merhaba,öncelikle bloğunuzu çok beğenerek takip ediyorum.Makyajlarınıza ve kirpiklerinize ise bayılıyorum.Bu lenste size çok yakışmış ve doğal durmuş.Lens konusunda çok tecrübeli olduğunuz için sizin fikrinize ihtiyacım var.Ben daha önce hiç lens kullanmadım, miyopim olduğu için bazen gözlük kullanıyorum.Gözlerim yeşil ama açık yeşil değil elaya yakın bir yeşil.Ben gözlerimi lacivert/menekşe gösterecek bir lens almak istiyorum.Türkiye'de bulabileceğim hangi marka ve rengi önerirsiniz?Bir de gözlerim çok hassas,tavsiyenizde bunu dikkate alısanız sevinirim.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.Emel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Rainbow Fantasy Line Light Blue'nun aradığınız gibi bir lens olduğunu düşünüyorum. Açık mavi diye geçse de aslında gözde koyu mavi duran bir renk. Ela gözde nasıl durur tam kestiremiyorum ama benim koyu kahve gözlerimde istediğiniz gibi lacivert/koyu mavi durmuştu. http://www.lensmakyaj.com/2010/11/rainbow-fantasy-line-light-blue.html adresinde resimleri var. Koyu mavisini denemedim ancak onun da lacivert durma ihtimali yüksek. Bunun yanında Bausch & Lomb markasının Blue Topaz diye bir rengi de lacivert ancak maalesef çok cart ve doğal bir renk değil.

      Sil
    2. Rainbow Fantasy Line'ı size tavsiye etmiştim ancak maalesef tasarım değişmiş ve artık açık mavi bir renk. Lacivert değil. :( Bu durumda seçenek azalıyor. Rainbow Elite Line Dark Blue bahsettiğiniz gibi durabilir ancak denemediğim için tam bilmiyorum.

      Sil
  16. Merhaba Cansu. Benim goz capim oldukca buyuk. 8.7. Acaba kenarlardan asil goz rengimin cikma olasiligi var mi? Tesekkurler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8.7 aslında gözün temel eğrisidir. 8.7 göz küresini daha yayvan yapıda olduğunu gösteriyor aslında. Diameter ise iris büyüklüğünü gösterir. İristen büyük lensler taşma yapıp tuhaf bir görüntü oluşturabilir ancak circle lenslerin çoğunda taşma bariz olmuyor.

      Sil
  17. Cansu Hanım,yanıtınız için çok teşekkür ederim.Verdiğiniz linkteki lens size çok yakışmış,çok beğendim.İnşallah bana da sizin gibi yakışır.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba, gözleriniz çok güzel ve bütün lensleri harika kaldırıyor. Bazıları gerçekten çok dikkate rağmen ayırt edilemiyor. Ayrıca bilgilendirmek açısından çok yararlı bir bloğunuz var çok teşekkür ederim. Ben çok koyu yeşil bir lens arıyordum sizdeki shimmer green harika durmuş ama o markayı nette bulamadım bende tanita tikaram yeşil sipariş ettim.Kendi göz rengim koyu kahve umarım sizinki gibi durur.
    Görüşmek üzere sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Bu lensleri honeycolor.com 'dan alabilirsiniz, maalesef Türkiye'de satılmıyorlar.

      Sil
  19. Ben yeşil lens almayı düşünüyorum ,internette araştırma yaparken sizin blogunuza rastladım ve bana yardımcı olacağınızı umuyorum :) beacucon shimmer green gerçekten çok doğal durmuş fakat kafamı karıştıran nokta çevremdekiler haresiz lenslerin daha doğal durduğunu söylemesi ama görüyorum ki bu lenste çok doğal. yani kafam çok karıştı. sizce hareliler mi yoksa haresiz lensler mi daha doğal duruyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce hareli lensler tercih edildiğinde doğal duracaktır. Bazı lenslerin hareleri aşırı kalın olabiliyor, o zaman da doğal durmuyor. Ben genelde hareli lensleri tercih ediyorum çünkü haresizler biraz basit duruyor ve gözleri daha küçük gösteriyor.

      Sil
  20. lensin linkini atar mısın hangi katogoriden aldığına dair çok güzellerrr

    YanıtlaSil
  21. http://www.honeycolor.com/beaucon-shimmer-green.html bu lensmii:)

    YanıtlaSil
  22. bu siteden sipariş nasıl verebilirim yardımcı olabilir misiniz rica etsem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, siteye üye olduktan sonra istediğiniz lensleri sepete atıp Paypal ile ödeme yapabilirsiniz.

      Sil
  23. acaba sızın gercek goz rengınız ne renk cok merak ettım koyu kahve rengı mı ??

    YanıtlaSil
  24. burcudökdök@gmail.com eger burdan bulamazsam acaba kendı goz rengınız ne renk ona gore lens alıcam da bnm gmaıleme cvp yazabılırmsn ıs yerındeyım goremeyebılırım de lens alıcam da ona gore karar verıcemm lenslerınız cok guzel :)

    YanıtlaSil
  25. Merhabalar kac gunde geldi acaba ogrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  26. Ben beğenmedim ne renk belli, ne doğallığı. Ne renk olduğuda belli olmamış zaten daha güzelleri varken bu seçilmeye değer mi bilemem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu yeşil olarak bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Kimi insan çok belirgin lens renklerini sevmiyor, hafif değişiklik arıyor. Onlara hitap eden bir lens.

      Sil
  27. Merhabalar..Sitenize gerçekten bayıldım. Ben hayattı bu kadar detayla uğraşamazdım. Çok teşekkürler paylaşımlar için. Ben de bu lensi çok beğendiğim için sipariş verdim. Bugün geldi. 6 saat lens suyunda beklettim.kutusunun üzerinde takmadan 6 saat lens suyunda bekletin yazıyor. Tabi o arada ben dayanamadım bi iki kere denedim. Olmuyor malesef gözüme çok fazla batma hissi veriyor. Her takılma gözümü hiç açamıyorum. Tavsiyeniz var mı :(

    YanıtlaSil
  28. Merhabalar..Sitenize gerçekten bayıldım. Ben hayattı bu kadar detayla uğraşamazdım. Çok teşekkürler paylaşımlar için. Ben de bu lensi çok beğendiğim için sipariş verdim. Bugün geldi. 6 saat lens suyunda beklettim.kutusunun üzerinde takmadan 6 saat lens suyunda bekletin yazıyor. Tabi o arada ben dayanamadım bi iki kere denedim. Olmuyor malesef gözüme çok fazla batma hissi veriyor. Her takılma gözümü hiç açamıyorum. Tavsiyeniz var mı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lenste bir sorun olabilir. Aldığınız yer ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim çünkü batma yapması normal değil.

      Sil
  29. Kargo parası aliniyor mu sipars verdigimizde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde alınıyor ancak sık sık bedava gönderim kampanyası yapıyorlar.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...