30 Temmuz 2012 Pazartesi

Honeycolor.com Siparişim

Bugün geçen hafta yaptığım bir renkli lens alışverişinden bahsetmek istiyorum. Bir süredir yeni renkli lens almıyordum. Bir, iki yıl önce alışveriş yaptığım Honeycolor.com'da çok hoş lens modelleri olduğunu görünce dayanamayıp 6 çift lens aldım.

Geçen hafta Pazartesi günü akşama doğru sipariş verdim. 100$ üzerine bedava ekspres gönderim fırsatından yararlandım. Salı sabahı gönderi takip numarasını gönderdiler ve Perşembe günü lensler DHL tarafından bana aşağıdaki paket ile teslim edildi. (İsim ve adres bilgisini görülmemesi açısından bulandırdım)


Firmanın Malezya'da olduğunu düşünürsek oldukça hızlı bir şekilde pakedimi teslim aldığımı söyleyebilirim. Lensler oldukça sağlam bir şekilde, aşağıda görüldüğü gibi ayrı ayrı kutulara koyulmuşlardı. Paketleme gerçekten güzeldi.


Alışverişimin en güzel tarafı ise lenslerle birlikte gönderilen hediyelerdi. Her lens için bir tane (toplamda altı tane), çok şeker, üzerinde çeşitli hayvan şekilleri olan lens kabı ve bir adet penguen şeklinde lens taşıma kutusu çıktı. Hediyelerin miktarını ödeme yapmadan önce ayarlayabiliyorsunuz. Her lens için bir lens kabı alma hakkınız var. Lens taşıma kutusunu ise 100$ üzeri siparişlerde alabiliyorsunuz.

Hediyelerim


Kısacası yaptığım alışverişten memnun kaldım. Aslında 100$ üzeri diye DHL ile gümrüğe takılır endişesi de yaşamadım değil ancak neyse ki öyle bir şey olmadı. Lenslerime sağ salim kavuştum. :)

Şu an Honeycolor'da bedava gönderim kampanyası var. Bütün lens siparişlerinde bedava standart gönderim bulunuyor, 100$ üzeri siparişlerde de bedava ekspres gönderim devam ediyor. Lens seçenekleri oldukça fazla, bakmanızda fayda var. Zira kontakt lens kozmetik yasağı kapsamında değerlendirilmiyor, yani yurtdışından kontakt lens alımı şu an için serbest. 

Aldığım lenslerin yorumlarını ilerideki günlerde Lensmakyaj.com'da bulabileceksiniz.

4 yorum :

  1. Güle güle kullaaan ! Lens kaplarına bayıldım yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Ben de bayıldım, çok şekerler.. :)

      Sil
  2. olamaz circle lensmi aldınız süperr güle güle kullanın modellerini merakla bekliyurum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet circle lens aldım. :) Hepsini blogda yayınlayacağım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...