26 Temmuz 2012 Perşembe

MAC Heavenly Creature Rujları

Geçtiğimiz Cumartesi satışa çıkan MAC'in Heavenly Creature koleksiyonundaki rujları, natürel ve doğal renklere sahip olmaları nedeniyle çok beğendim ve 5 rujdan 3'ünü aldım.


Aldığım rujlardan Cut a Caper gerçekten çok hoş ve doğal, açık bir pembe/mercan, Venus açık sedefli bir pembe, Fire Sign ise içinde birazcık pembe etkiler olan bir kırmızı..

Aşağıda, soldan sağa: Cut a Caper, Venus, Fire Sign


Aldığım rujların üçü de Lustre yapıya sahip. Çok yoğun renk veren bir yapıları yok ama bir kaç kez üstünden geçince rengi çok daha iyi görebiliyorsunuz. Pek çok kişi dudakları kurutmalarından şikayetçi ancak bana öyle bir sorun yaşatmıyorlar. Ayrıca kalıcı olmadıkları da bolca yazılan bir şey ancak maalesef bunu fazla test etme şansım yok çünkü bir şey içer ya da yerken dudağımda rujun varlığı rahatsız ediyor ve dolayısıyla sık sık silip tekrar sürüyorum.

Swatch
(Soldan sağa: Cut a Caper, Venus, Fire Sign)


Bu rujlar swatchlarda çok az renk veriyormuş gibi görünseler de dudakta harika duruyorlar. Özellikle Fire Sign'ın rengi benim gibi kırmızı rujdan çekinen birini korkutmuştu ama dudakta harika duruyor.

Cut a Caper:



Venus:



Fire Sign:



Ruj seçimlerimden çok memnunum. Özellikle aldığım günden beri Cut a Caper'ı kullanıyorum, gerçekten harika bir renge sahip.

Bu rujları koleksiyon tükenmediği sürece MAC mağazalarından 45TL'ye alabilirsiniz.

16 yorum :

  1. merhaba son resimdekine özellikle bayıldım
    acaba resimlerde allık olarak ve fondöten olarak ne kullandınız ? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Fondöten yok aslında. Sadece gereken yerlerde kapatıcı ve MAC Mineralize Skinfinish Natural pudra var. Allık olarakta yine Heavenly Creature koleksiyonundan Ring of Saturn var.

      Sil
  2. 3 üde çok güzel.güzel günlerde kullan sana da çok yakışmış renkler

    YanıtlaSil
  3. çok güzellerrr =) senin postlara bayılıyorum zaten =)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın. Çok yakışmış hepsi. Ben en çok venüsü beğendim ama o kadar çok rujum var ki... Almamak için kendimi engelliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Venus pek bulunmaz bir renk değil aslında, eminim başka markalarda muadili vardır ama hoşuma gittiği için aldım

      Sil
  5. fire süper yakışmış tatlım sana bayıldım:)

    YanıtlaSil
  6. kırmızı renkten kaçmanızı luzumsuz kılacak kadar muntazam dudaklarınız var. ne çok ince ne de çok kalınlar ve asimetrik de değiller.

    YanıtlaSil
  7. benım msjlarımada cevp vermenız ıcın ılla ıltıfatmı etmem gerek=( tamam işte güzelsiniz..=) bende almak iztiyorum yalnız gry renk 10 senedır b&l kullanıyorum nasıl bır sacmalık yaptıgımı anladım yardım lutfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yorumlara cevap için iltifat zorunluluğu yok, her yoruma cevap vermeye çalışıyorum.

      B&L gri damarlı ve doğal olmayan bir lens. Eğer açık gri lens istiyorsanız Amazon Colours gri biraz daha az damarlı ve doğal sayılabilecek bir lenstir. Ayrıca damarsız olarak Solotica Ice'ı önerebilirim, haresiz ya da hareli seçenekleri vardır bu lensin. Ben şahsen hareli olan Natural Colors veya Hidrocharme serilerini tavsiye ederim.

      Sil
  8. Sophistic hazel kullandınızmı acaba??

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...