27 Temmuz 2012 Cuma

MAC Heavenly Creature Allıklar

MAC Heavenly Creature'dan aldığım farı burada, rujları ise burada tanıtmıştım. Şimdi de bu koleksiyondan alığım allıkları tanıtmak istiyorum.


Görüldüğü gibi bu koleksiyondan çıkan dört allıktan üçünü aldım. Aslında sadece Ring of Saturn ve Supernova'yı almayı planlamıştım ancak Solar Ray'i swatchlayınca güzelliğine dayanamadım.


Koleksiyona özgü olan, farda da görmüş olduğunuz girdap şekli bu allıklarda da mevcut. Ring of Saturn açık şeftali/pembe zemin üzerine kırmızı/kiremit rengi, Supernova canlı fuşya/pembe zemin üzerine altın, Solar Ray açık şeftali/mercan zemin üzerine altın/bronz desenden oluşuyor. (Aşağıdaki resimlerin üzerine tıklayarak büyük versiyonlarını görebilirsiniz.)

Ring of Saturn:


Supernova:


Solar Ray:


Allıkların üçü de ışıltılı, ancak bu öyle büyük simlerden oluşan bir ışıltı değil. Yanaklara doğal ve sağlıklı bir görünüm veriyorlar, bu bakımdan bayıldım. Allıklar oldukça pigmentli, bu nedenle hafif uygulamanız tavsiye edilir. Ring of Saturn yanaklarda kırmızı/mercan, Supernova pembe, Solar Ray ise altın ışıltılı şeftali duruyor.

Doğal ışıkta swatchlar
(Soldan sağa: Solar Ray, Ring of Saturn, Supernova)


Güneş ışığında swatchlar
(Soldan sağa: Solar Ray, Ring of Saturn, Supernova)


Ring of Saturn yanakta duruşu:



Supernova yanakta duruşu:



Solar Ray yanakta duruşu:



Bu koleksiyondaki allıkların fiyatları 62TL. Biraz pahalı olsa da renklerine ve ışıltılarına bayıldığımdan hiç pişman olmadığım bir alışveriş oldu. Mutlaka en yakın MAC mağazasına gidip incelemenizi tavsiye ederim.

8 yorum :

  1. Sonuncu çok güzel. Böyle doğal duruşlu allıklara bayılıyorum gerçekten :) Güle güle kullan hepsi çok cici :)

    YanıtlaSil
  2. supernova harika canım, alsaydım kesin bu rengi alırdım güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.. Supernova'nın pembesi gerçekten harika, çok sevdim

      Sil
  3. supernova'nın muadilini the body shop'da gördüm. aynı supernova gibi hafif ışıltılıydı. açık kısmı ile daha pembe olan koyu kısmı sağ ve sol kısım olarak ikiye ayrılmıştı (biraz tuhaf bir betimleme oldu.). yani demek istediğim panın sağ kısmı pembe, sol kısmı açık renk idi. fiyatı da 30 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım bahettiğin allığı biliyorum, hatta pembe dışında bir rengi daha olması gerek.. Hiç deneme şansım olmamıştı, fiyatı uygunmuş. :)

      Sil
  4. Hepsi birbirinden güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Daha güzellerine sahip olmanızı dilerim. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...