24 Temmuz 2012 Salı

MAC Magnetic Attraction Mineralize Far

MAC'in yeni koleksiyonu Heavenly Creature geçtiğimiz Cumartesi satışa sunuldu. İlk olarak bu koleksiyondan aldığım tek far olan Magnetic Attraction'ı yorumlamak istedim. Aslında koleksiyondan çıkan 9 adet far vardı ama MSF'ler, allıklar ve rujlar ağır bastı, farları ikinci plana atmak durumunda kaldım.


Koleksiyon ağırlıklı olarak mineralize serisi ürünlerinden oluşuyor ve bu ürünlerin şekli koleksiyona özel olarak girdap şeklinde tasarlanmış. Magnetic Attraction da altın zemin üzerine pembe ve turuncudan oluşuyor.



Şahsen tüm renklerin birleşmiş halini tanımlamakta zorlanıyorum. Internette çoğu kişi bakır kızıl deyip işin içinden çıkmış ancak ben bu farda fazla bir bakır etki göremedim. Daha çok turuncumsu/pembemsi/mercanımsı bir renk diyebilirim. Yani en azından benim açık buğday tenimde bu renkler ağır bastı.

Magnetic Attraction'ın kuru kullanımdaki pigmentasyonu çok kötü değil ancak yine de bu ürünü ıslak veya Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue ya da Fyrinnae Pixie Epoxy tarzı yapışkan bir bazla kullanmanızı tavsiye ederim. Rengin oldukça canlandığını göreceksiniz.

Doğal ışıkta
(Sol kuru, sağ Too Faced SI Glitter Glue üzerine)


Güneş ışığında
(Sol kuru, sağ Too Faced SI Glitter Glue üzerine)


Bu farın yazısı için yaptığım göz makyajında gözün iç kısımda farın sadece altın kısmını kullandım. Sonra hepsini karıştırarak gözün orta ve dış kısmını boyadım. Siyah eyeliner ve rimelle tamamladım. Baz olarak Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue kullandım. (Lensler Freshlook Colorblends Pure Hazel)




Farın fiyatı 59TL. Muhteşem rengi dolayısıyla tavsiye ederim.

7 yorum :

  1. Rengi çok güzelmiş. Ama ben çok cimriyim galiba. Çok beğensem de bitip ölsem de kullanamayacağım renkleri alamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normali o zaten. :) Bana bakma, ne varsa topluyoruz, çoğu az kullanılmış şekilde duruyor

      Sil
  2. Resim gibi olmuş, kusursuz. Hangi rimeli kullandın burada?

    http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Max Factor Masterpiece Max kullandım :)

      Sil
  3. çok hoş olmuş canım güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  4. harika görünüyor!! makyajda muhteşem!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...